Najnovije vesti

Bolničarka koja je odala stanje princeze Kejt mrtva
Foto: Rojters

Samoubistvo

Bolničarka koja je odala stanje princeze Kejt mrtva

Planeta
Ubila se dva dana pošto je nasela na šalu australijskih radio voditelja koji su joj se telefonom lažno predstavili kao kraljica i princ Čarls

LONDON - Medicinska sestra koja je poverovala voditeljima australijskog radija, koji su se predstavili kao britanski kraljica i princ, i odala podatke o stanju trudne supruge princa Vilijama Kejt, pronađena je danas mrtva u Londonu.

Smatra se da je reč o samoubistvu, jer policija ne tretira njenu smrt kao sumnjivu, navodi ovaj dnevni list, ističući da je medicinska sestra pronađena u nesvesnom stanju u blizini bolnice Kralj Edvard VII, gde je Kejt do juče boravila nekoliko dana zbog akutnih jutarnjih mučnina.

Nakon bezuspešnih pokušaja lekara hitne pomoći da je ožive, smrt je konstatovana na licu mesta.Voditelji sidnejskog radija "2DayFM" pre dva dana su se našalili i pozvali uglednu privatnu bolnicu u Londonu, i ne sluteći, kako su rekli, da će iko nasesti na njihov "grozni akcenat".

Oni su se predstavili kao kraljica Elizabeta II i princ Čarls, a medicinska sestra, koja je jutros pronađena mrtva, im je poverovala.

Ona je lažnoj kraljici i princu rekla da se Kejt oseća bolje, da je prestala da povraća i da je spremna za posetu narednog jutra.

Bolnica je izrazila "duboko žaljenje" zbog incidenta i saopštila da će preispitati svoj telefonski protokol kako bi zaštitila lične informacije o pacijentima, a izvinjenje je uputila i australijska radio stanica.Vest o trudnoći vojvotkinje od Kembridža izazvala je veliko oduševljenje u Britaniji i postala pravi hit u kladionicama.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...