Ubio se doktor zbog smrti učesnika francuskog Survajvera
Foto: Dejli Mejl

Nova tragedija

Ubio se doktor zbog smrti učesnika francuskog Survajvera

Planeta -
Tijeri Kosta (38) je u oproštajnom pismu naveo da je njegovo ime okaljano u medijima, a da je pokojnog Džeralda Babina tretirao kao pacijenta, a ne kao učesnika

PNOM PEN - Tijeri Kosta (38), lekar francuske verzije Survajvera, izvršio je samoubistvo u Kambodži, saopštila je producentska kuća "Adventur lajn prodakšn". Kosta se ubio samo 10 dana nakon što je Džerald Babin, učesnik Survajvera, preminuo od razornog srčanog udara.

U oproštajnom pismu Kosta je opisao kako je na njega uticalo izveštavanje medija o Babinovoj smrti.

"Tokom proteklih dana moje ime je okaljano u medijima. Svi moji napori bili su umanjeni pričama koje su navodile na pogrešan trag. Siguran sam da sam Džeralda tretirao sa poštovanjem, kao pacijenta, a ne učesnika", naveo je Kosta u pismu.

Podsetomo, Babin se žalio na bol u rukama posle plivanja u jednoj od igara prvog dana “Survajvera”. Od njegove smrti, francuski mediji doveli su u pitanje tretman zaposlenih na setu prema učesnicima, posebno prema pokojnom takmičaru i ovom prilikom naveli da mu lekaru nisu odmah pritekli u pomoć već da su ga prvo intervjuisali uprkos njegovom lošem stanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track