ZVERI: Policajci silovali i pretukli ženu

Brutalan zločin u Ukrajini

ZVERI: Policajci silovali i pretukli ženu

Planeta -
Kraškova je, kako sama kaže, pre nekoliko dana bila oteta i seksualno zlostavljana. Nju su tri muškarca ugurala u automobil i odvezla u šumu, gde su je divljački silovali i pretukli

KIJEV - Spora pravda.Trojica muškaraca u Ukrajini, od kojih su dvojica policajci, silovali su Irinu Kraškovu (29), a ministar unutrašnjih poslova je tek juče, nakon masovnih protesta, otpustio šefa policije oblasti Nikolajev i čelnika policije u gradu Vradijevu. Građani su, naime, pre dva dana upali u policijsku stanicu i demolirali je jer vlasti nisu uhapsile jednog od policajaca.Bila u komiKraškova je, kako sama kaže, pre nekoliko dana bila oteta i seksualno zlostavljana. Nju su tri muškarca ugurala u automobil i odvezla u šumu, gde su je divljački silovali i pretukli. Žena je posle toga nekoliko dana bila u komi. Ima višestruke prelome lobanje i modrice po celom telu.- Davili su me, tukli, nazivali me raznoraznim imenima. Onda su mi svukli odeću. Glavni napadač me je silovao, a onda me je ponudio svom kolegi policajcu, koji se takođe „poslužio“ - rekla je Kraškova i dodala da vozač nije učestvovao u silovanju.

Glavni krivac slobodanOdmah nakon incidenta policajac i vozač su uhapšeni, ali je drugi pripadnik snaga reda, koga je žena označila kao glavnog počinioca, ostao na slobodi, tvrdeći da je u vreme zločina bio na dužnosti u policijskoj stanici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track