HOROR: Devojku (21) silovao taksista u Marmarisu!

Napadi u Turskom letovalištu

HOROR: Devojku (21) silovao taksista u Marmarisu!

Planeta -
Dva muškarca su uhapšena, zbog dva odvojena napada, u kojima su žrtve bile Britanke u turskom letovalištu Marmaris

MARMARIS - Dva muškarca su uhapšena, zbog dva odvojena napada, u kojima su žrtve bile dve Britanke u turskom letovalištu Marmaris.

Jednu Britanku (28) napao je nožem Harun K. u njenom apartmanu negde oko 4 ujutru. On je, prema navodima policije, pokušao da opljačka svoju žrtvu, ali je pre toga pokušao i da je siluje. Na svu sreću žena je koliko toliko bila prisebna, ugrizla ga je za prste a potom i šutnula između nogu, a onda otrčala u kupatilo gde se zaključala.

Njeno vrištanje i dozivanje u pomoć čule su njene komšije koje su u to vreme doručkovale. Komšije su joj potrčale u pomoć i uspele da uhvate napadača koji je pokušao da pobegne kroz baštu. Posle samo nekoliko minuta policija je stigla na lice mesta i uhapsila Haruna. On je porekao da ima bilo kakve veze sa napadom na ženu, koja inače živi i radi u Turskoj, ali je policija pronašla njegove otiske i DNK na mestu zločina.

U drugom napadu devojku (21) silovao je taksista jer nije imala novac kod sebe da plati vožnju. Ona je uzela taksi uveče kako bi se vratila u svoj hotel. Kada je vozač shvatio da ona nema para odvezao ju je daleko od hotela. Strahujući za svoju bezbednost ona mu je dozvolila da je poljubi i da je mazi na zadnjem sedištu. On ju je potom odvezao na drugo mesto gde ju je silovao.

Ona ga je posle u policiji optužila za silovanje. Taksista koji je ubrzo uhapšen tvrdio je da se nije radilo o silovanju već o dobrovoljnom seksualnom odnosu.

On je pušten uz kauciju a policija je nastavila da istražuje ceo slučaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja