ZA DLAKU: Stenčuga umalo smrvila automobil
Foto: Printskrin YT

Ludačka sreća

ZA DLAKU: Stenčuga umalo smrvila automobil

Planeta -
Snimak prikazuje kako oblak prašine, kamenja i zemlje, prekriva automobil. Vozač je, instinktivno, povukao volan u levu stranu i čudom uspeo da izbegne ogromnu stenu koja se u tom trenutku sjurila sa brda

TAJPEJ - Kamera u jednom automobilu snimila je dramatičan trenutak odrona ogromne stene koja je, uz strahovit tresak, umalo smrskala jedno putničko vozilo na Tajvanu. U ovom incidentu, srećom, niko nije povređen.

Snimak prikazuje kako oblak prašine, kamenja i zemlje, prekriva automobil. Vozač je, instinktivno, povukao volan u levu stranu i čudom uspeo da izbegne ogromnu stenu koja se u tom trenutku sjurila sa brda.Na kraju snimka, vozač izlazi iz automobila i u neverici posmatra stenu koja ga je umalo ubila.Tropska oluja Kong-Rej poharala je Tajvan prošle nedelje, što je dovelo da velikih poplava u kojima je troje ljudi poginulo. Nevreme je dovelo i do saobraćajnog kolapsa u zemlji, kada su otkazani letovi, blokiran železnički saobraćaj, a zatvorene su i škole.Nevreme je pokrenulo i mnoga klizišta, što je i dovelo do odvaljivanja stene.

http://www.youtube.com/watch?v=8wWuH7MIeCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track