UPOZNAJTE DOMOVINU: Letnja praksa za studente iz dijaspore
Foto: Beta Ilustracija

Otvoren konkurs

UPOZNAJTE DOMOVINU: Letnja praksa za studente iz dijaspore

Austrija -
Do sada je praksu u okviru ovog programa prošlo 60 studenata iz SAD, Kanade, Francuske, Italije, Nemačke, Austrije, Velike Britanije, Švajcarske, Švedske, Slovačke i Makedonije

BEOGRAD - Za studente iz dijaspore i Republike Srpske (RS) i ove godine biće organizovana letnja praksa u lokalnim samoupravama i kompanijama širom Srbije, a konkurs za prijavu zainteresovanih otvoren je do 15. jula.

Četvrti konkurs "Upoznaj državu Srbiju" objavila je Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) u saradnji sa Predstavništvom RS, a rezultati konkursa biće objavljeni do 21. jula na sajtovima www.naled-serbia.org i www.predstavnistvorsbg.rs.

Tokom tronedeljne prakse koja će se trajati od 17. avgusta do 5. septembra, studenti iz dijaspore i RS upoznaće se sa organizacijom i načinom rada lokalnih samouprava i kompanija širom Srbije, kao i privrednim, turističkim i kulturnim potencijalima zemlje.

Do sada je praksu u okviru ovog programa prošlo 60 studenata iz SAD, Kanade, Francuske, Italije, Nemačke, Austrije, Velike Britanije, Švajcarske, Švedske, Slovačke i Makedonije. Oni su prošli praksu u 34 lokalne samouprave i 15 kompanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track