HOROR: Tinejdžer posle šale za Noć veštica ostao nepokretan!

Nesreća u Lincu

HOROR: Tinejdžer posle šale za Noć veštica ostao nepokretan!

Austrija -
Dečak (17) koji je u noći između petka i subote zapalio kontejner u begu od policije pao sa ograde i zadobio teške povrede kičme

LINC - Noć veštica tragično se završila za jednog mladića iz Linca (17). On je sa drugarima iz šale najpre digao kontejner u vazduh, a u pokušaju bega pao je sa visine od tri metra i teško se povredio i ostao nepokretan.

Nesreća se dogodila u noći između petka i subote. Mladić je sa nekoliko drugara odlučio da napravi šou i u kontejner za šareno staklo ubaci zapaljeni vatromet. Nakon što je došlo do jake eksplozije koja je napravila veliku štetu na kontejneru, mladiće je uhvatila panika od policije, pa su se, pojedinačno, razbežali.

Posle nekoliko stotina metara 17-godišnjak je pokušao da uskoči u jednu od živicom ograđenih bašti. Međutim u marku nije video da je sa druge strane pad od tri metra. Mladić je posle pada ostao da leži na zemlji.

Vlasnici kuće čuli mladića kako zapomaže i smesta pozvali hitne službe. On je najpre prevezen u lokalnu bolnicu sa teškim povredama kičme, a trenutno se nalazi u Pokrajinskoj neurološkoj klinici. Lekari sumnjaju na moguću paraplegiju, a u narednih nekoliko dana će se pokazati da li se radi o ovom teškom obliku paralize ili ipak samo o kratkoročnoj oduzetosti.

Kontejner koji su dečaci minirali
Kontejner koji su dečaci minirali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track