ZAŽALILA: Preko fejsbuka pozvala prijatelje na žurku, došlo ih 130 i demolirali joj stan!
Foto: Bpnovine.com

SAMO SE ŠALILA

ZAŽALILA: Preko fejsbuka pozvala prijatelje na žurku, došlo ih 130 i demolirali joj stan!

Austrija -
Kad je policija došla da rastera bučne goste oni su besni zato što se žurka prekida počeli da lome prozorska stakla i nameštaj a izbila je i tuča

VATENBERG - Nepromišljenost jedne tinejdžerke iz Tirola digla je komšiluk i policiju na noge. Naime, devojka je pozvala na kućnu žurku više od 500 svojih prijatelja sa društvene mreže fejsbuk.

Njoj nije ni na kraj pameti bilo da će se pozivu odazvati čak njih 130. Tako se u subotu veće više desetina mladih ljudi iz okoline pojavilo ispred njenih vrata, tvrdeći da su dobili poziv za žurku! Početna dobra atmosfera opadala je vremenom jer je pristizalo sve više i više ljudi.

Komšije više nisu mogle ni želele da trpe sve veću buku i galamu i preglasnu muziku, pa su u pomoć pozvali policiju. Stiglo je ukupno sedam policijskih patrola koje su trebale da pomognu devojci i njenom ocu da rasteraju veselu ekipu.

Međutim, momcima i devojkama se baš i nije išlo kući, pa je proglašenje fajronta žurke propraćeno negodovanjem. Besni što se zabava prekida počeli su da lome prozorska stakla i nameštaj, i potpuno demolirali stan, a došlo je i do tuče. Još uvek se ne zna visina pričinjene štete, ali ono što se zna je da, navodna kraljica kućnih zabava neće skoro organizovati žurku.S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track