SVE POŠLO NAOPAKO: Milioner koji je oženio prostitutku posle udesa možda ostane nepokretan!
Foto: Printscreen Osterreich

SREĆA KRATKO TRAJALA

SVE POŠLO NAOPAKO: Milioner koji je oženio prostitutku posle udesa možda ostane nepokretan!

Austrija -
Bogati Austrijanac Klaus Švajkert(58) mesec dana posle venčanja sa Lucijom (28) motorom udario u drvo i jedva preživeo

ST. PELTEN - Austrijski milioner Klaus Švajkert (Klaus Schweikert,58) koji se "proslavio" ženidmom sa prostitutkom Lucijom (28) posle jedne večeri provedene sa njom, na žalost od tada prati loša sreća.

Iako je sve počelo kao bajka ovaj bogati preduzetnik je samo posle mesec dana od venčanja krajem maja i pred odlazak na medeni mesec sa suprugom doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Sa svojim motociklom Honda od 125 cm3, on je 28. juna udario u drvo kraj puta. Tada je slomio devet rebara, ključnu kost, a pukla mu je i jedna arterija, zbog čega je bio životno ugrožen.

Nisu stigli da odu na medeni mesec... Klaus i lucija na venčanju u maju
Nisu stigli da odu na medeni mesec... Klaus i lucija na venčanju u maju

Posle dve hitne operacije lekari su uspeli da mu spasu život i 17. jula Klaus je konačno sa intenzivne nege u bolnici St. Peltena (St. Pölten) u Donjoj Austriji, prebačen na redovno odelenje manje bolnice u Hornu. Odatle je trebao da bude upućen u jedan rehabilitacioni centar. Međutim, njegovo stanje se naglo pogoršalo u nedelju (19. juli) zbog čega je hitno helikopterom vraćen u St. Pelten. Lekari strahuju da bi Švajkert zbog novonastalih komplikacija mogao da ostane nepokretan.

Da podsetimo njegova neobična ljubavna priča je krajem maja započela u jednom bordelu u koji je po nagovoru prijatelja otišao prvi put u životu da se malo oraspoloži. Posle noći provedene sa Lucijom zaljubio se i odlučio da je oženi. Oboje tvrde da oni te noći nisu ni imali seks, već su samo dugo razgovarali. Venčali su se 30. maja, a mediji su izveštavali o njihovoj idili.

Javnost je dodatno iznenadila izjava mlade da ne namerava da napustiti svoju profesiju, kao i da Klaus nema ništa protiv toga da ona nastavi nuditi usluge u bordelu. Međutim, teška nesreća promenila je sve njihove planove i Lucija je sada uz svog muža u bolnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track