KRVAVO BADNJE VEČE: Izbo rođake pa se ubio!
Foto: Reuters

PORODIČNA TRAGEDIJA U DONJOJ AUSTRIJI

KRVAVO BADNJE VEČE: Izbo rođake pa se ubio!

Austrija -
ST. PELTEN - Na Badnje veče došlo do teške porodične tragedije na jednoj farmi u Visenu u Donjoj Austriji

Jedna osoba (66) je izvršila samoubistvo pošto je prethodno teško povredila svoje rođake, muža (71) i ženu (56), oboje iz Salcburga.

Teško povređeni bračni par uspeo je da umakne pobesnelom rođaku koji ih je napao nožem i motikom. Oni su pobegli preko livade do komšijske kuće. Kada je ugledao krvave i teško povređene susede komšija je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć.

Međutim kada je policija stigla do kuće osumnjičenog tamo je zatekla beživotno telo napadača. Čovek se prema prvim informacijama ubio svojom puškom. Policija međutim istražuje sve okolnosti ovog pokušaja ubistva i samoubistva.

Prema svedočenju žene osumnjičeni i njen muž bili su u rođačkim vezama i živeli su u dve kuće jedni pored dugih.Kobne večeri šezdesetšestogodišnjak je besno vičući lupao na vrata bračnog para. Kada su mu otvorili on je u rukama držao nož i motiku i nasrnuo na svog rođaka. Obo ga je nožem u stomak, a ženu koja je pokušala da ga odbrani isekao nožem po rukama.

Navodno su rođaci od ranije u sukobu i često je dolazilo do svađa među njima. Bračni par je prebačen u kliniku u St. Peltenu, i mušklarac je zadržan na intenzivnoj nezi.

(V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track