ZLIKOVAC U BEKSTVU: U bečkom parku silovana žena (39)
Foto: Printscreen

Napad u osam uveče!

ZLIKOVAC U BEKSTVU: U bečkom parku silovana žena (39)

Austrija -

U petak veče je u jednom parku u bečkoj opštii Favoriten nepoznati muškarac, koji loše govori engleski, silovao je ženu, ukrao joj mobilni telefon i pobegao biciklom.

Žena je oko 20.15 časova izašla u obližnji park kako bi prošetala svog psa duž Oto-Gajsler trga. Iznenada ju je nepoznati muškarac zgrabio za kosu i odvukao u žbunje.

ODVELI JE U STAN I NAPALI: Iračani uhapšeni zbog silovanja nemačke turistkinje u Beču

Činjenica da je vodila psa sa sobom nije odvratila silovatelja u svojoj nameri, a i njen labrador nije bio od pomoći jer je istog trenutka pobegao. Prema izjavi portparola policije, pas je nešto kasnije pronađen nedaleko od mesta događaja.

Nesrećna žena je pokušala da vrišti, ali ju je napadač udario pesnicom u lice i pritisao joj usta šalom, a zatim jesilovao. Zatim joj je zgrabio telefon i pobegao na biciklu.

MIGRANT OSUĐEN ZA SILOVANJE SRPSKOG DEČAKA: Bečki sud poštedeo zlikovca skandaloznom presudom!

Nesrećna žena je zatražila pomoć od dva posetioca parka koji su sedeli samo 50 do 100 metara dalje, a opet ništa neobično nisu primetili. Odmah su pozvali policiju, koja je pronašli svedoka, a on je oisao počinioca. Povređena žena je zbrinuta u bolnici, ali je nedugo zatim puštena na kućno lečenje.

Silovatelj je opisan kao muškarac visok oko 180 centimetara, u četrdesetim godinama . Ima crnu kosu i nosio je crne pantalone, crnu majicu sa belim prugama i kožnu jaknu. Govori loš engleski.

Policija moli za bilo koju vrstu pomoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track