(VIDEO) VUDU SKANDAL TRESE BEČKO ZDRAVSTVO: Angažovali belog maga da za 95.000 evra očisti bolnicu od negativne energije!
Foto: Prointscreen, Profimedia

bruka

(VIDEO) VUDU SKANDAL TRESE BEČKO ZDRAVSTVO: Angažovali belog maga da za 95.000 evra očisti bolnicu od negativne energije!

Austrija -

BEČ - Austrijsko zdravstvo uzdrmao je neviđeni skandal. Naime jedna bečka bolnica potpisala je ugovor vredan 95.000 evra i to sa belim magom.

Ovaj lovcem na štetne talase angažovan je da energetski pročisti novosagrađenu bolničku zgradu. Austrijska zdravstvena inspekcija ostala je zatečena, ali mediji prenose da su tri osobe privedene , a među njima i Suzan L. koja je već 2012. bila umešana u korupcijsku aferu.

Oglasila se i bečka biskupija koja je na Tviteru koja je saopštia da je potpuno nepotrebno angažovan ovaj isterivač negativne energije, jer bi crkveni blagoslov bio sasvim dovoljan, a i mnogo jeftiniji.

Stručnjak kog je bolnica KH Nord angažovala da napravi "zaštitni energetski prsten" oko objekta je za svoje vudu-usluge, prema ugovoru sa ovom medicinskom ustanovom trebalo da naplati 95.000 evra.

Međutim projekat je zaustavljen pošto je javnost procurio ovaj skandalozni ugovor, uoči otvaranje bolnice koje je bilo najavljeno za kraj godine.

Inače ovaj takozvani energetski stručnjak je zapravo prodavac automobila koji se dodatno bavi neutralizovanjem protoka neprirodne energije.

On je oko bolnice trebalo da postavi zaštitu koja bi blokirala prodor negativne energije.

Kurir.rs/Krone cajtung

Foto printscreen Youtube/ Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track