(FOTO) HOROR U AUSTRIJI: Pronađeno raskomadano telo u jezeru, Mađari veruju da je to njihova nestala starleta!
Foto: Printscreen Heute.at

stravično

(FOTO) HOROR U AUSTRIJI: Pronađeno raskomadano telo u jezeru, Mađari veruju da je to njihova nestala starleta!

Austrija -

AJZENŠTAT - Austrijska policija pronašla u ponedeljak uveče, uz pomoć policijskih pasa i sonara, podlaktice bez šaka i jednu nogu koji bi trebali da pripadaju torzu i glavi žene koji su ranije pronađeni u Nežiderskom jezeru koje se nalazi na granici Austrije i Mađarske.

"Postoji ozbiljna sumnja da delovi tela pripadaju pronađenom lešu. Jasno je da su odrezani oštrim predmetom", rekao je, portparol tužilaštva u Ajzenštatu Ronald Koh.

U toku su DNK analize pronađenih delova tela i međusobno se upoređuju kako bi se ustanovilo da li pripadaju istoj osobi.Ovde priča postaje još jezivija. U Mađarskoj se veruje da je žrtva njihova starleta Fani (24), koja je bila i učesnica rijaliti televizijskog šoa Valo Vilag.

Ona je poslednji put navodno viđena krajem novembra 2017. na rođendanu u Budimpešti i od tada joj se gubi trag. Mađarska televizijska stanica je u martu dobila anonimno pismo u kojem je pisalo da se starleta na rođendanu predozirala i umrla.

foto: Printscreen Heute.at

Međutim prema pisanju medija u Austriji, mađarski mediji sada javljaju da je ipak u pitanju ubistvo, a sumnja se na bivšeg dečka starlete. Pojavio se i snimak na kome se vidi da nosi devojku u automobil. U njegovom automobilu su pronađeni tragovi krvi i on je pritvoren.

Fani je navodno nekoliko dana uoči nestanka podigla veću sumu novca, a upravo se novac spominje kao motiv ubistva jer je bivši dečko starlete bio u dugovima.

Austrijski tužilac nije mogao da potvrdi te glasine, a identitet raskomadane žene i dalje je nepoznat.

Kurir.rs/Heute

Foto printscreen Heute.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja