ON KAO DA JE IMAO ČETU ANĐELA ČUVARA: Sestrić Dare Bubamare preživeo sačekušu u Beču, a austrijski forenzičari sada otkrivaju i kako! (VIDEO)
Foto: printscreen

neverovatna sreća

ON KAO DA JE IMAO ČETU ANĐELA ČUVARA: Sestrić Dare Bubamare preživeo sačekušu u Beču, a austrijski forenzičari sada otkrivaju i kako! (VIDEO)

Austrija -

U sačekuši u centru Beča u kojoj je ubijen Vladimir Roganović (32) teško je ranjen sestrić Dare Bubamare Stefan Vilotijević (23), a prema izjavi forenzičara Vilotijević kao da je imao četu anđela čuvara, jer je pravo čudo da je ostao živ.

Naime, metak koji ga je pogodio u glavu, udario je u kost lobanje što je metak skrenulo i on je izašao vrlo blizu ulazne rane i faktički ga samo "okrznuo". Da je metak ušao samo milimetar levo ili desno Vilotijević ne bi preživeo atentat.

foto: Printscreen

Da čudo bude još veće ni drugi metak koji ga je pogodio u telo nije oštetio vitalne organe. Glavna arterija i grudna kost ostali su nepovređeni.

Metak je pogodio Vilotijevića sa leve strane gornjeg dela tela izašao sa desne strane i završio u Vilotijevićevoj desnoj ruci. Iako su su mu tom prilikom oštećeni nervi na ruci koji kontrolišu njen rad mladićevo zdravstveno stanje je trenutno dobro.

Stefan Vilotijević je pušten 7. januara na slobodu uz kauciju od 20.000 evra. Međutim uz kauciju je morao da navede i adresu u Beču na kojoj će čekati odluku austrijskih vlasti o ekstradiciji Srbiji. Ubica još uvek nije pronađen i austrijska policija još uvek traga za njim.

Kurir.rs/Kurir.rs/V. S

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track