(VIDEO) SLEDI JOJ DEPORTACIJA: Prostitutka iz BiH ubila američkog biznismena!
Foto: Printscr YT

Uhvaćena u krađi

(VIDEO) SLEDI JOJ DEPORTACIJA: Prostitutka iz BiH ubila američkog biznismena!

Bosna i Hercegovina -
Prostitutka poreklom iz BiH Dijana Kilić, koja je bila optužena za učešće u ubistvu američkog biznismena Džona Dalingera (58), uskoro bi mogla da bude deportovana u BiH jer je prekršila uslovnu kaznu na koju je bila osuđena.

Dijana je uhvaćena kako koristi kokain i sada je osuđena na zatvorsku kaznu nakon čega joj verovatno sledi deportacija u BiH, pišu američki mediji.Podsetimo, Kilićeva je pomogla svom tadašnjem momku Danijelu Tomasu (38) da ubije Dalingera u njegovom stanu u oktobru 2013. godine.

Ipak, Kilićeva je postigla sporazum s tužilaštvom, tako što je svedočila protiv Tomasa, koji je u međuvremenu osuđen na doživotnu kaznu zatvora.Nakon toga osuđena je na 364 dana zatvora, a onda je bila na petogodišnjoj uslovnoj slobodi.

Iako je sudija upozorio prilikom izricanja prve presude da će biti zatvorena čak i zbog najmanjeg prekršaja, ona je uhvaćena u krađi gde je utvrđeno da je koristila kokain zbog čega joj sledi kazna od pet do 20 godina zatvora.- Imali ste jednu od najboljih nagodbi i vi ste je prekršili - rekao je sudija donoseći odluku da Kilićevu vrate u zatvor.Njen advokat pokušao je da je opravda rečima da je izbegla iz BiH, zbog čega je patila od PTSP-a, što ju je i odvelo u zavisnost i prostituciju.

(Dnevniavaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track