ŽESTOKA ŠAMARČINA ZA GOVEDARICU! Svi članovi Kluba odbornika SDS u skupštini Doboja ISTUPILI IZ STRANKE!
Foto: Printscreen/RTRS, Printscreen YouTube

RASPAD!

ŽESTOKA ŠAMARČINA ZA GOVEDARICU! Svi članovi Kluba odbornika SDS u skupštini Doboja ISTUPILI IZ STRANKE!

Bosna i Hercegovina -

Svi odbornici Kluba SDS u Skupštini grada Doboja istupiće iz ovog kluba i delovaće ubuduće kao samostalni odbornici u okviru Nezavisnog kluba i kao deo skupštinske većine.

Ovo je jednoglasna odluka odbornika, kojom je SDS izgubio sve pozicije u zakonodavnoj vlasti u gradu Doboju.

Ovakva odluka posledica je odluke predsednika stranke Vukote Govedarice da isključi visoke dobojske funkcionere iz SDS i da raspusti Gradski odbor u Doboju, koji je jednoglasno odlučio da učestvuje u vlasti na nivou Srpske i podrži srpski blok na nivou BiH.

foto: Printscreen YouTube/RTRS

Miloš Bukejlović: Odluka je jednoglasna, svi istupamo iz kluba!

"Danas je održana sednica kluba SDS. gde je jednoglasno odlučeno da će svi odbornici danas istupiti iz kluba", rekao je Miloš Bukejlović potpredsednik Skupštine grada Doboja i član Nezavisnog kluba.

Zamenik predsednika Nezavisne grupe Boris Јerinić istakao je da će u narednom periodu delovati samostalno i da će imati nezavisnog kandidata za gradonačelnika Doboja.

"Siguran sam da ćemo jedinstveni pobediti na tim prevremenim izborima, a tražićemo i podršku svih političkih partija ovde u Doboju. Verujem da ćemo imati široku podršku jer želimo da u narednom periodu građani Doboja imaju punu otvorenost i saradnju i sa Vladom Srpske i Savetom ministara", naglasio je Јerinić.

Kurir.rs/RTRS

Foto: RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track