BIZARNA NESREĆA NA SOKOCU: Sapleo se o blatobran, pa slučajno ubio komšiju pištoljem koji mu je stajao u džepu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

nije mu bilo spasa

BIZARNA NESREĆA NA SOKOCU: Sapleo se o blatobran, pa slučajno ubio komšiju pištoljem koji mu je stajao u džepu!

Bosna i Hercegovina -

Muškarac koja je u ponedeljak ubijen na Sokocu je Radomir Đerić (62), a ubio ga je komšija Mirko Kovačević i to nakon što se u Đerićevoj automehaničarskoj radnji sapleo o blatobran, nakon čega je pištolj, koji je imao u džepu, opalio i pogodio Radomira.

Prethodno je Policijska uprava Istočno Sarajevo saopštila je da je R.Đ., sa Sokoca, ubijen, a pripadnici PU Istočno Sarajevo uhapsili su M.K. zbog sumnje da je počinio ovo krivično delo.

"Sve se događalo u Đerićevoj mehaničarskoj radnji, gde je Kovačević došao da traži neki deo za traktor. Dok su tražili taj deo, Mirko se sapleo o neki blatobran koji je bio na podu, pa je pao i prilikom pada pištolj koji je imao u džepu je opalio i pogodio Đerića. I Đerićev sin, koji je bio u susednoj prostorji, potvrdio je da sukoba nije bilo", istakao je jedan meštanin za "Nezavisne novine", dodajući da je i sam Kovačević, nakon hapšenja ispričao da nije imao nameru da ubije Đerića.

Iz PU Istočno Sarajevo dodali su da je u toku je dokumentovanje dva krivična dela, a to su ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track