REK'O, PA POREKAO Austrijski ekonomista prilikom posete Sarajevu 'opljunuo' po Srbiji, ali se veoma brzo IZVINIO! FOTO
Foto: Printscreen Twitter/Gunther Felinger

POVUKAO REČ

REK'O, PA POREKAO Austrijski ekonomista prilikom posete Sarajevu 'opljunuo' po Srbiji, ali se veoma brzo IZVINIO! FOTO

Bosna i Hercegovina -

Austrijski ekonomista Gunter Felinger koji je veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter i poznat po tome da ume da ''blati'' kako Srbe, tako i Rusiju, prilikom posete Sarajevu napisao je post na toj društvenoj mreži predstavivši Srbe kao teroriste koji su ubili ''evropski mir'' 1914. godine, a tom prilikom uspeo je da potkači i Ruse. Međutim, veoma brzo se predomislio, pa se izvinio.

''Ovde su srpski teroristi, podržani od strane Rusije, ubili Evropski mir 1914. godine da bi prekrojili balkanske granice i dobili Drač za Srbiju i Bosfor za Rusiju. Danas 2021 ponovo Rusija i Srbija prete evropskom miru - moramo da budemo ujedinjeni u NATO da bismo sada zaustavili njihovu agresiju, napisao je Felinger na svom Tviter nalogu uz fotografiju na kojoj se vidi on i mesto gde je Gavrilo Princip ubio Franca Ferdinanda.

Međutim, nije dugo stajao iza svojih reči.

Ubrzo je napisao tvit u kom se izvinjava za ono što je rekao:

-Prihvatite moje izvinjenje ako sam nekoga uvredio tokom svog boravka ovde, tvitovi su kratki, pa ako su pogrešno shvaćeni, izvinite, sve svoje stavove detaljno objašnjavam u svom Jutjub kanalu, napisao je on.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track