MAJSTORI PROVALILI U STAN BEZ ZNANJA VLASNIKA: Neviđena bahatost u sarajevskom naselju intervenisala POLICIJA!
Foto: RTS

haos

MAJSTORI PROVALILI U STAN BEZ ZNANJA VLASNIKA: Neviđena bahatost u sarajevskom naselju intervenisala POLICIJA!

Bosna i Hercegovina -

U sarajevskom naselju Dobrinja u ulici Hamdije Kapidžića na broju 11 prošle nedelje su radnici firme „OKI Upravitelj“ ušli u stan bez znanja vlasnika kako bi „otklonili kvar“.

Kako tvrdi vlasnik stana njegov brat ga je panično nazvao i rekao mu da je neko provalio u stan.

- Odmah smo pozvali policiju. Niko nije smeo da ode dok policija ne dođe i ne napravi zapisnik. Kada sam došao do stana, vidio sam meni nepoznate ljude, koji hodaju po stanu u obući i puše cigarete - kaže ogorčeni vlasnik stana.

Kaže da ih je pitao otkud im pravo da uđu u stan, odnosno razvale vrata.

- Rekli su mi da imaju nalog od svog nadređenog, odnosno od šefa. Meni to nije normalno i nikada nisam doživeo niti čuo za sličnu situaciju. Policija je stigla i ljudi su napravili zapisnik. Oni su ušli u stan da poprave neki kvar i posle tog dana niko od njih se nije pojavio niti su šta popravljali u stanu. Vrata su i dalje razvaljena - govori vlasnik stana.

Razgovarali smo i s osobljem u firmi „OKI Upravitelj“. Rečeno nam je da će vlasnik „biti pozvan na razgovor s direktorom kako bi se rešila nastala situacija“.

- Sve se odigralo u pet minuta. Imali smo pritužbe od vlasnika stana na spratu ispod. Nismo mogli da stupimo u komunikaciju s vlasnicima stana. Postojala je opasnost da voda ode na struju i zbog toga smo na taj način intervenirali - rečeno je iz „OKI Upravitelja“.

Sve će, najvjerovatnije, dobiti sudski epilog.

Kurir.rs/Avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track