POGINULO DETE U SUDARU VOZA I AUTOMOBILA: Majka u teškom šoku i povređena
Foto: Aleksandar Jovanović

Tuga

POGINULO DETE U SUDARU VOZA I AUTOMOBILA: Majka u teškom šoku i povređena

Crna Gora -

Trogodišnje dete poginulo je oko 15:25 na pružnom prelazu Šušanj u naselju Ilino u Baru kada je lokalni putnički voz udario u automobil u kom su bili žena starosti između 20 i 30 godina i dete.

Dete je u nesvesnom stanju prebačeno u barsku bolnicu, gde lekari nisu uspeli da ga spase. Majka deteta je povređena i u stanju teškog šoka.

Tragedija se dogodila kada je lokalni voz na liniji Podgorica-Bar udario u automobil koje se nalazilo na pružnom prelazu, guralo ga skoro pedesetak metara i tom prilikom uništio metalnu konstrukciju stajališta. Deformisano vozilo je potom odbačeno sa leve strane pruge, gledajući ka barskoj stanici.

"Samo sam čuo žestok prasak, okrenuo se i video kako voz gura auto koji je potom sa pruge pao u kanal pun vode pored pruge. Ljudi su počeli da pritrčavaju, izvukli su prvo okrvavljenu ženu, koja je sve vreme vikala

”Dete, dete”, a onda su iz olupine izvukli i dete. Odmah su ih uneli u prvi automobil koji je naišao i poveli u bolnicu", rekao je Vijestima jedan od meštana Ilina koji se u tom trenutku zadesio kod stajališta.

Ovaj pružni prelaz je odavno jedna od najcrnjih tačaka na crnogorskim prugama, bez rampe, sa svetlosno zvučnom signalizacijom.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track