Najnovije vesti

JAVITE AKO VIDITE OVOG ČOVEKA: Kamere snimile ubicu iz Bara
Foto: Uprava policije

UBISTVO IGORA MITROVIĆA

JAVITE AKO VIDITE OVOG ČOVEKA: Kamere snimile ubicu iz Bara

Crna Gora

Barska policija došla je do podataka kako izgleda ubica Igora Mitrovića. Njegov lik zabeležen je na snimku sa jedne od kamera koju su barski inspektori pregledali nakon ubistva.

 

Sumnja se da je taj muškarac 18. jula ubio Baranina Igora Mitrovića.

Nezvanično, barska policija je utvrdila da je egzekutor dolazio i pratio žrtvu nakon čega su pratili putanju kretanja, zaključili o čemu se radi i dobili njegov jasan opis. Isti izvor kazao je da se radi na identifikaciji ubice.

 

foto: Uprava policije


Baranin Igor Mitrović ubijen je 18. jula u tom gradu. Prema saznanju "Vijesti" Mitrović je ubijen u barskom naselju Šušanj, na magistralnom putu Bar-Sutomore, nedaleko od Crvene plaže, odnosno izvora Črvanj.


Sa njim u vozilu su bila i njegova maloletna deca, kao i supruga koja je u tom trenutku izašla iz automobila kako bi bacila smeće.

 

"Ukoliko neko od građana prepozna osobu sa fotografije molimo da pozove na neki od brojeva: 067/184-842; 030/312-168 ili na besplatni policijski broj 122 i to saopšti policiji. Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno", saopšteno je iz policije.

 

 

Kurir.rs/Vijesti (Jelena Jovanović, Svetlana Đokić)
Foto: Uprava policije

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JAVITE AKO VIDITE OVOG ČOVEKA: Kamere snimile ubicu iz Bara

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...