Najnovije vesti

(FOTO) ANA ZADIVILA REGION I SADA DOBILA VELIKO PRIZNANJE: Iako je saznala da ima opasan rak, rodila je dete, a njena borba je dirnula sve
Foto: Vijesti/Prijestonica Cetinje

MAJKA HRABROST

(FOTO) ANA ZADIVILA REGION I SADA DOBILA VELIKO PRIZNANJE: Iako je saznala da ima opasan rak, rodila je dete, a njena borba je dirnula sve

Crna Gora

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović primio je danas Anu Đoković čija je hrabra odluka, da pored dijagnostifikovanog tumora grlića materice nastavi trudnoću i rodi bebu, zadivila sve ljude u zemlji i regionu, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Prijestonice.

"Mlada Cetinjanka i njena beba, koja je prevremeno rođena, posle dva i po meseca borbe uspeli su da prebrode sve zdravstvene probleme koje su imali. Gradonačelnik Bogdanović čestitao je Ani Đoković na izuzetno hrabroj i požrtvovanoj odluci i kazao da je jako srećan što je njeno i zdravstveno stanje njenog sina sada stabilno", navodi se u saopštenju.

 

U saopštenju se dodaje da joj je Bogdanović tom prilikom uručio zahvalnicu gradske uprave.

 

foto: Vijesti/Prijestonica Cetinje

 

Mnogi lekari smatrali su da je Ana Đoković (32) neodgovorna i da je život stavila na kocku, kada je odlučila da, uprkos raku grlića materice, rodi dete. Ispostavilo se da je ova majka donela dobru odluku – zahvaljujući brzoj reakciji lekara, ona je na svet donela zdravog dečaka, a tumor joj je odrastanjen.

 

U 27. nedelji trudnoće, Anino zdravstveno stanje se naglo pogoršalo. Život joj je visio o koncu.

 

 

Obilno krvarenje lekari nisu mogli da zaustave. Brzo su odlučili da je avionom prebace u Beograd, i u roku od sat ona je već bila u Ginekološko-akušerskoj klinici “Narodni front”.

 

Ginekolozi su uradili hitan carski rez, a nakon toga izvadili su joj ogroman tumor, ali i matericu. Međutim, ono što je najbitnije, dečak, težak svega 1.300 grama, brzo je prebačen u Institut za neonatalogiju, a njegovo stanje sada je stabilno.

 

 

❤️ Novembar #enjoy#sunnyday#momlife#november#love#style#blogger#photo#instadaily#igers

A post shared by Ana Djokovic (@_a_djokovic) on

 

Posle dva i po meseca borbe, sve je prebrodila i sa sinom otišla kući!

 

Kurir.rs/Vijesti/Antenam.net
Foto: Vijesti/Prijestonica Cetinje

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Naser Orić postao lovac u Srbiji?!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...