NEBOJŠA MEDOJEVIĆ POZVAO ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: Spasi svoju porodicu, crkvu, narod i državu i odmah podnesi ostavku!
Foto: Youtube prtscr / Prva CG

Pokret za promene

NEBOJŠA MEDOJEVIĆ POZVAO ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: Spasi svoju porodicu, crkvu, narod i državu i odmah podnesi ostavku!

Crna Gora -

Predsednik crnogorskog Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević pozvao je danas premijera Zdravka Krivokapića da, kako je rekao, "spasi svoju porodicu, crkvu, narod i državu" i odmah podnese ostavku.

Medojević je rekao da je Krivokapić doveo zemlju u stanje haosa i ocenio da će ga, kako je naveo, "istorija upamtiti kao lažova i izdajnika".

"Nesposoban da vodi Vladu, postao je lak plen sorošoida iz Vijesti. Nije ni postao premijer, a već je sa svojim ortakom Mickejom (ministar finansija Milojko Mickej Spajić) ušao u kriminal i tajno zadužio zemlju 750 miliona evra, za šta postoji osnovana sumnja da je uzeo korupcionašku proviziju", tvrdi Medojević.

On je nazvao Krivokapića i "neiskusnim, neopreznim, a alavim na pare" i naveo da je crnogorski premijer odmah postao predmet obrade i Agencije za nacionalnu bezbednost i stranih službi, prenosi RTCG.

"Okružen špijunima i kompromitovanim saradnicima, vrlo brzo je postao meta ucena i izabrao je put izdaje i pljačke", rekao je Medojević.

U međuvremenu je, kako je naveo, Krivokapić upao u paranoju, "svugde vidi neprijatelje i počeo je da uvaljuje i svoju porodicu u kriminal".

Medojević je ocenio da je Krivokapić izdao mitropolita Amfilohija koji ga je, kako je rekao, iz buđavog kabineta, doveo na čelo liste Za budućnost Crne Gore, dodaje CDM.

“Izdao je Crkvu koja je sve svoje kapacitete uložila da ga podrži. Izdao je narod koji mu je verovao da će demontirati režim (predsednika Mila) Đukanovića, pohapsiti lopove iz DPS-a i oduzeti opljačkanu imovinu. Postao je krpa vlasnika Vijesti", rekao je Medojević.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track