BLUD U ZAGREBAČKOM SALONU ZA MASAŽU: Ležala sam u gaćicama, osetila sam njegov polni organ
Foto: Profimedia

To nije bio dodir ruke

BLUD U ZAGREBAČKOM SALONU ZA MASAŽU: Ležala sam u gaćicama, osetila sam njegov polni organ

Hrvatska -

Pred zagrebačkim Opšinskim sudom počelo je ponovljeno suđenje 66-godišnjem fizioterapeutu Viktoru A. i Zagreba, kojeg je klijentkinja optužila da ju je seksualno zlostavljao tokom masaže prošle godine.

Iako je prošle godine bio uslovno osuđen, Županijski sud u Slavonskom Brodu ukinuo je presudu zbog pogrešnog i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja.

"Došla sam oko 20 sati. Na stolu sam ležala potrbuške u gaćicama. Negde pri kraju masaže osetila sam kako me nešto dodirnulo u predelu zadnjice. Nije to bio dodir ruke. Kroz glavu mi je prošlo da je to možda njegov polni organ. Okrenula sam se i videla polni organ u erekciji van pantalona", ispričala je 30-godišnjakinja na sudu.

Druga svedokinja je rekla da je takođe doživela da ju neprimereno dodiruje po leđima te da se prislanjao na nju dok mu je polni organ bio u erekciji. Zbog toga je, kaže, prestala dolaziti na masaže.

Viktor se branio da ni u jednom trenutku nije skinuo pantalone, već da se klijentkinja zabunila.

"Bolujem od hernije pa mi u predelu prepona zna iskočiti kila, a pogotovo tokom masaža, pa je rukom vratim jer je posao fizički naporan", branio se Viktor.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track