ŠOKANTAN SNIMAK IZ VRTIĆA ZGROZIO REGION! VASPITAČICA URLA NA DETE I PSUJE: Šta je bog te po.rao, što ne idete kući! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

SKANDALOZNA REAKCIJA

ŠOKANTAN SNIMAK IZ VRTIĆA ZGROZIO REGION! VASPITAČICA URLA NA DETE I PSUJE: Šta je bog te po.rao, što ne idete kući! (VIDEO)

Hrvatska -

Video-snimak iz dečjeg vrtića u Imotskom u Hrvatskoj, na kom se čuje kako vaspitačica pred decom koristi potpuno neprimereni rečnik zgrozio je javnost.

Naime na snimku se čuje kako vaspitačica viče i psuje dete koje od nje traži igračku. Najpre se čuje dečji glasić: "Tete, tete, tete", a potom pravi rafal izraza potpuno neprimerenih razgovoru sa detetom: "Šta je bog te po.rao, šta je više, nema, jesam ti dala Bibija, boga ga je.em s Bibijem više, svima, što ne idete kući".

Povodom incidenta saopštenje su uputili gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić i v.d. direktorke Dečjeg vrtića Imotski Jelenka Jukić.

V.d. direktorka vrtića je u saopptenju navela da je preduzela sve mere u skladu sa zakonom i da će u pondedeljak biti održano Upravno veće vrtića gde će dati predlog o raskidu ugovora o radu s zaposlenm, uz sankcije koje slede po Pravilniku o radu.

Gradonačelnik Ivan Budalić navodi da je zatraženo objašnjenje direktorke vrtića.

"Takvom govoru i odnosu prema deci nije mesto u vrtiću, a posebno ne od odgovornih službenika. Ovakvo ponašanje nije prihvatljivo te ćemo od direktorke dobiti detaljni uvid u situaciju", navodi se u saopštenju gradonačelnika.

Kurir.rs/ Slobodna Dalmacija

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track