TRKA STRAVE I UŽASA U ZAGREBU, TROJE POVREĐENO: Jurio BESNIM AUTOM kao sumanut, pa se zabio u publiku! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

NALETEO PRAVO NA NJIH!

TRKA STRAVE I UŽASA U ZAGREBU, TROJE POVREĐENO: Jurio BESNIM AUTOM kao sumanut, pa se zabio u publiku! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Hrvatska -

Dvojica muškaraca i žena povređeni su kada je vozač BMW izgubio kontrolu nad automobilom u udario u njih na susretu ljubitelja automobila u Zagrebu.

Parking na radničkoj cestu u Zagrebu je pretvoren u stazu za driftanje, a jedan mladić nije dobro uradio svoj posao i završio je među gledaocima, pokosivši dva muškarca i ženu.

"Taj dečko uopšte nije treblo da driftuje. Svoj BMW izložio je među ostalima u hali i krenuo van. Bez dopuštenja je izašao na stazu i na kraju udario troje gledalaca", rekao je za Tomislav Starešina, jedan od osnivača "Royal Performance Motorsporta", auto-kluba u nastajanju, koji je i organizator ovog skupa.

Istakao je da su svi koji su se javili za drift morali da potpišu izjavu o preuzimanju odgovornosti. Mladić koji je vozio BMW to nije učinio i bez dozvole je izašao na stazu.

"Precenio se i izleteo je sa poligona", kazao je Starešina.

Kako se vidi na snimku jednog od svedoka, ljudi u publici nisu uspeli da pobegnu autu koji je jurio na njih. Prvo je udario u gume koje su bile postavljene uz stazu. Lupio je u ivičnjak koji ga je odbio u gledaoce.

Auto je doslovno pokosio dva muškarca i ženu i bacio ih na tlo.

foto: 24sata.hr/ čitalac

Na licu mesta bile su dvije doktotke i dve medicinske sestre. Kako je navedeno, niko od povređenih nije životno ugrožen.

Kako su rekli svedoci performansa, izgledalo je stravično. Povređeni momci imaju bolove u leđima i vratu, a cura je povredila nogu.

Automobil koji ih je udario više nije bio u voznom stanju.

"Vozač je priznao da je pogrešio. Ipak, on više neće moći da se pojavljuje na ovakvim okupljanjima kao učesnik nego isključivo kao posetilac", rekli su organizatori.

On i njegov suvozač su navodno prošli bez ijedne ogrebotine.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: 24sata.hr/ čitalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja