PRELOMI LOBANJE, 13 RANA ZA ŠIVENJE, ŠAKA SLOMLJENA: Muškarac unakazio majku dvoje dece, pa je ubacio u gepek! Spasle je komšije kad su čule vrisku
Foto: Profimedia

čeka ga zatvor

PRELOMI LOBANJE, 13 RANA ZA ŠIVENJE, ŠAKA SLOMLJENA: Muškarac unakazio majku dvoje dece, pa je ubacio u gepek! Spasle je komšije kad su čule vrisku

Hrvatska -

"Hvala vam što ste uz mene. Deca su nađena, a otac je priveden", objavila je na Fejsbuku jedna Hrvatica (26) koju je nasilnik pretukao pa ubacio u gepek.

Ona je objavila i fotografiju iz bolnice, ali ju je kasnije obrisala. Lice joj je natečeno, a glava u zavojima.

"Višestruki prelomi lobanje, 13 rana za šivenje, zaostali metali u glavi. Desna šaka u potpunosti slomljena, verovatno idem na operaciju", navela je žrtva brutalnog napada.

U četvrtak, muškarac (39) je, nakon prethodnog dogovora, došao po decu koju ima s 26-godišnjakinjom. Dovezao se do stambene zgrade na zagrebačkoj Peščenici. Kada je decu stavio u auto, prišao je žrtvi i tvrdim predmetom, koji je sakrio u kesi, udario ju je više puta po glavi. Nakon toga ugurao ju je u gepek, prenosi 24sata.hr.

foto: Profimedia

"Komšinica mi je rekla da je čula nekakve krike. Mislila je da neko malo dete plače", rekla je stanarka zgrade.

Zagrebačka policija kaže kako su tri muškarca, koji su videli šta se događa, pojurili u pomoć žrtvi. Oni su zajednički odgurnuli nasilnika i na taj način omogućili ženi da pobegne.

Na ulazu u zgradu i u liftu sve je bilo puno krvi. Uveče je ispred zgrade bilo desetak policijskih automobila i uviđaj je potrajao do kasno u noć, a ispred ulaza je takođe dugo ostalo nekoliko policajaca.

Napadač se nakon napada s njihovom decom odvezao, a u četvrtak oko ponoći zaustavili su ga na području Osijeka.

Prema hrvatskom zakonu, za nanošenje teške telesne povrede propisana je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja