PROVALIO U HDZ, UKLJUČIO KAMERU, PA SE SVAĐAO SA TUĐMANOVOM BISTOM: Makni se Franjo od mene, makni se... A ONDA JE POČEO MASNO DA GA PSUJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube Slobodna Dalmacija

naljutila ga politika

PROVALIO U HDZ, UKLJUČIO KAMERU, PA SE SVAĐAO SA TUĐMANOVOM BISTOM: Makni se Franjo od mene, makni se... A ONDA JE POČEO MASNO DA GA PSUJE! (VIDEO)

Hrvatska -

Nepoznati čovek provalio je u prostorije splitskog HDZ-a, a onda napravio snimak provale dok se šetao prostorijama i objašnjavao kako je ova stranka "budućnost i prošlost".

On je, u jednom trenutku, počeo i da priča sa bistom pokojnog predsednika HDZ Franje Tuđmana.

"Franjo, ovaj put ćeš biti pošteđen iako si osnovao ovu gubu pljačkašku, iako si ubijao HOS-ovce, majku ti tvoju. Znam da jesi i znaju ljudi da jesi", rekao je on ljutito.

Onda je Tuđmanu "prigovorio" što je "hteo da razdeli Bosnu", optužujući ga da je "smaknuo" Blaža Kraljevića, komandant HOS-a Hercegovine

"Makni se, Franjo, od mene, makni se, pi*** ti materina HDZ-ovska", rekao je on i nastavio da psuje.

Za kraj je ostavio izlaganje narodu.

"Kako si jadan, narode. Nemoj ti izlaziti na izbore, nek dobije guba, bog te je**, neka krade, neka krade. Neka krade, boli vas ku***, bogati, neka vas gazi, ovi ima dvoje bolesne dece i tri hiljade kuna mesečno", završio je on svoje izlaganje a objavila Slobodna Dalmacija.

(Kurir.rs/Slobodna Dalmacija/Foto ilustracija: Printscreen Youtube Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track