ZATVORIO SE U KUĆU I PRETIO DA ĆE SE DIĆI U VAZDUH: Predao se muškarac u Sinju koji je theo da aktivira ručnu bombu i tri boce plina! (VIDEO)
Foto: Facebook videoprtscr / 24sata.hr

horor

ZATVORIO SE U KUĆU I PRETIO DA ĆE SE DIĆI U VAZDUH: Predao se muškarac u Sinju koji je theo da aktivira ručnu bombu i tri boce plina! (VIDEO)

Hrvatska -

Nakon više od tri sata, pregovorač je uspeo da nagovori muškarca koji se zabarikadirao u kuću u Sinju i pretio eksplozijom da se preda.

Nakon predaje, 72-godišnji muškarac je odveden u policijsku stanicu a policija tek mora da pregleda kuću.

Prethodno je saopšteno da se jedan muškarac u Sinju zatvorio u svoju kuću i preti da će izazvati eksploziju, a policija ne dopušta ulaz.

"Danas nakon dobijene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano uz događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću, ne dopušta ulazak policijskih službenika i preti da će izazvati eksploziju. Prema informacijama sa kojima raspolažemo on je u stanu. Policijski službenici su osigurali mesto događaja i pozvan je pregovarač", saopštili su iz policije.

Preti da ima tri boce plina i jednu bombu.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, muškarac koji se zabarikadirao u kući je oko 12:55 sati nazvao redakciju sinjskog HIT radija.

Dežurni tehničar ga je spojio sa novinarkom Boženom Romac, a muškarac je njoj ispričao kako ima tri boce plina i jednu bombu i da će sve dignuti u vazduh.

Kao razlog navode se nerešeni porodični imovinski odnosi.

Kurir.rs / Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track