Najnovije vesti

PREŽIVELI 45 MINUTA PAKLA NA LETU OD ZAGREBA DO SPLITA: Oko nas je sevalo, avion se tresao, a onda je počeo da propada!
Foto: Profimedia

haos zbog nevremena

PREŽIVELI 45 MINUTA PAKLA NA LETU OD ZAGREBA DO SPLITA: Oko nas je sevalo, avion se tresao, a onda je počeo da propada!

Hrvatska

Područje Kaštela zahvatilo je snažno nevreme s grmljavinon zbog čega dva aviona iz Zagreba nisu mogli da slete na aerodrom u Resniku.

Jedan je trebalo da sleti u 15.50, a drugi u 16.14, ali produžili su prema jugu. Jedan je avion zatim sleteo u Dubrovnik, a drugi je prvo produžio prema jugu, a zatim se neko vreme okretao iznad Brača i Hvara, ali ponovo se uputio prema splitskom aerodromu, kako bi pokušao da sleti.

Naposletku je sleteo, a jedna od putnica iz tog aviona ispričala je kako je izgledalo 45 minuta kruženja u avionu oko Splita u velikoj oluji, prenosi zagrebački Jutarnji list.

"Još u polasku je let kasnio, ali kad smo uzleteli sve je bilo normalno. Kad smo došli pred Split počela je avantura. Taman je oluja bila nad aerodromom. Nismo bili u samoj oluji, ali sve se jako treslo i to je trajalo na mahove više od pola sata... Pa osećaj propadanja, kao da se vozimo u vozu smrti. Bilo je strašno! Baš nikome oko mene nije bilo svejedno. Odrasli muškarci su se grčili oko mene", ispričala je ta putnica.

Nakon haosa i pretrpljenog straha, avion je uspeo da sleti, a pilot je dobio glasan aplauz. "Grozno iskustvo. Mislili smo da ćemo se srušiti", dodala je putnica.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto ilustracija: Profimedia) 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...