NAPILI KOKOŠKU, PA JE ŠUTIRALI KAO LOPTU: Žurka razuzdanih mladih Hrvata razbesnela javnost, popili krivične prijave VIDEO
Foto: Youtube/Zadarski. hr

uznemirujuće

NAPILI KOKOŠKU, PA JE ŠUTIRALI KAO LOPTU: Žurka razuzdanih mladih Hrvata razbesnela javnost, popili krivične prijave VIDEO

Hrvatska -

U Polači, nedaleko od Biograda, pre mesec i po održavala se zabava na kojoj su okupljeni mučili kokošku, a sve se odvijalo u opštinskoj većnici uprkos epidemiološkim merama.

Kokošku su prvo napili pivom, a potom su je pustili da bezglavo trči, šutajući je kao da je lopta. Uzimali su je i u ruke, udarali i maltretirali. Neki od mlađih muškaraca su bili u trenerkama fudbalskog kluba Polača.

O svemu se jutros oglasila zadarska policija. Poručili su kako su pronašli dvojicu počinilaca protiv kojih su podneli krivične prijave za mučenje životinje i da nastavljaju kriminalističko istraživanje.

"Izveštavamo kako je policija za navedeni događaj saznala iz medija. Odmah po primljenim saznanjima, policijski službenici Policijske postaje Benkovac juče su sproveli kriminalističko istraživanje nad dva muškarca zbog sumnje da su počinili krivično delo ubijanje ili mučenje životinja.

Naime, 21-godišnjak i 22-godišnjak se sumnjiče da su 25. aprila u večernjim satima u Polači, u prostorijama lokalne samouprave, bez opravdanog razloga zlostavljali životinju (kokošku).

Protiv njih dvojice nadležnom državnom tužilaštvu podnosi se krivična prijava dok se kriminalističko istraživanje i dalje nastavlja", poručili su iz policije.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja