Mozzart pojačava fudbalsku reprezentaciju Srbije
Foto: Dado Đilas

Fudbalski savez Srbije dobio novog sponzora

Mozzart pojačava fudbalsku reprezentaciju Srbije

Sport -

Kompanija Mozzart i Fudbalski savez Srbije potpisali su danas ugovor o saradnji kojim Mozzart postaje oficijalni betting partner fudbalske reprezentacije Srbije. Ugovor su u kući fudbala u Staroj Pazovi potpisali direktor Sektora korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović.

Ugovor je potpisan na tri i po godine i važi do 31. decembra 2022. godine a u Mozzartu ističu da je jedan od povoda za njegovo potpisivanje to što su prepoznali kvalitet ove reprezentacije i da se nadaju njenom plasmanu na Evropsko prvenstvo 2020. godine i na Svetsko prvenstvo koje će 2022. godine biti održano u Kataru. Povod da Ugovor bude potpisan baš sada jeste i taj što 17. juna počinje Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije u Italiji i San Marinu, gde se Srbija nada najvišem plasmanu.

„Kompanija Mozzart već godinama ulaže u razvoj sporta i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo biti podrška našim reprezentativcima naredne tri i po godine. Za nas je ova saradnja dugoročan projekat ulaganja u razvoj srpskog fudbala.“

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović rekao je da mu je zadovoljstvo što je ta organizacija proširila krug sponzora.

Lider u regionu u oblasti priređivanja igara na sreću, kompanija Mozzart ima dugu tradiciju u podršci profesionalnom i amaterskom sportu i značajnim sportskim događajima jer je sport, pored unapređenja obrazovanja, zdravstvene zaštite i humanitarnih aktivnosti jedan od stubova društveno odgovornog poslovanja te kompanije.

Potpisivanju Ugovora prisustvovali su i selektor fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić i reprezentativci .... koji već sutra putuju u Ukrajinu gde će u ? odigrati kvalifikacioni meč za učešće na Evropskom prvenstvu sa sa reprezentacijom te zemlje.

(Promo - tekst / Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track