Najnovije vesti

SJAJNA VEST ZA DIJASPORU: Kladite se iz preko 130 zemalja kao kod kuće
Foto: Promo

SJAJNA VEST ZA DIJASPORU: Kladite se iz preko 130 zemalja kao kod kuće

Sport

Kompanija Mozzart dobila MGA licencu i proširila poslovanje na ceo svet

Srpska kompanija Mozzart dobila je MGA (Malta Gaming Authority) licencu i na taj način proširila svoje poslovanje na preko 130 zemalja širom sveta.

Šta to znači?

Ovo je pre svega dobra vest za ljude iz dijaspore koji su navikli da svoje tikete sastavljaju u Mozzartu jer će od sad s praktično bilo kog kraja planete moći da se klade kao da su kod kuće, u Srbiji. Sve to preko sajta www.mozzart.com, gde je moguće, osim sportskog klađenja, igrati i onlajn kazino, loto igre, virtualne igre…

Novi Mozzartov sajt pruža isto iskustvo i identičnu ponudu za ljude iz inostranstva kao za one u Srbiji. S obzirom na to da se radi o kompaniji koja je godinama lider u oblasti igara na sreću, ne samo u zemlji, već i u regionu Jugoistočne Evrope, jasno je da su u pitanju najbolji uslovi za igrače.

Povodom puštanja u rad novog sajta, namenjenog igračima iz celog sveta, Mozzart je pripremio prijatna iznenađenja, u vidu vaučera vrednosti 10 i 100 evra, a na koji način možete da ostvarite ovaj benefit informišite se na sajtu.

KLADI SE.

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...