BIO JE BOLJI OD KRISTIJANA RONALDA, A SADA ČAMI IZA REŠETAKA! TOTALNI SUNOVARAT: Bio je velika nada portugalskog fudbala, a završio je u ZATVORU! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

ŠOK

BIO JE BOLJI OD KRISTIJANA RONALDA, A SADA ČAMI IZA REŠETAKA! TOTALNI SUNOVARAT: Bio je velika nada portugalskog fudbala, a završio je u ZATVORU! (VIDEO)

Fudbal -

Nekada velika nada portugalskog fudbala, 31-godišnji Fabio Paim, zbog dilovanja droge završio je u zatvoru.

Paim je bio jedan od najtalentovanijih portugalskih fudbalera. Čak je i slavni Kristijano Ronaldo jednom prilikom izjavio da je bolji od njega.

"Ako mislite da sam ja dobar, sačekajte da vidite Paima", izjavio je Ronaldo kada je stigao iz Sportinga u Mančester junajted.

foto: Profimedia

Ronaldo je danas po mnogima najbolji fudbaler na svetu, a Paim je postao običan diler droge.

Britanski list "San" prenosi da su Paim i 43-godišnja žena zajedno uhapšeni, pošto im je policija prisluškivala telefone i zaključila da razgovaraju o trgovini drogom. Tokom pretresa kuće u portugalskom Alkoitau zaplenjeno je 12 grama kokaina i automobil marke BMW.

Mogao je da ima sjajnu karijeru

Paim je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Portugala, odigrao je 42 utakmice za mlađe selekcije, ali nikada nije debitovao u A timu. Ponikao je u Sportingu iz Lisabona. 2008. godine je četiri meseca proveo na pozajmici u Čelsiju, ali nije uspeo da se nametne treneru. Ostao je u Sportingu do 2010. godine, a zatim se selio po niželigaškim klubovima. Igrao je i u Kataru, Luksemburgu, na Malti...

"Kada bi mi se danas dogodilo isto, bio bih strpljiviji. U to vreme, što sam imao više slobodnog vremena, više sam se glupirao", priznao je u jednom intervjuu Paim.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track