NA UDARU: Navijači Engleske ljuti zbog cene novih dresova za Mundijal

Skupo

NA UDARU: Navijači Engleske ljuti zbog cene novih dresova za Mundijal

Brazil 2014 -
Cena novih dresova Gordog Albiona za Svetsko prvenstvo u Brazilu izazvala je negodovanje navijača. Najveći protivnik dresova je vezni igrač Kvins Park Rendžersa Džoi Barton

LONDON - Engleska fudbalska reprezentacija predstavila je dresove za predstojeće Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali za sada nisu naišli na željenu reakciju kod navijača. "Gordi Albion" će na Mundijalu nositi potpuno bele dresove sa nacionalnim grbom, ali navijači dižu glas jer on u prodavnici košta astronomskih 90 funti.U takvoj situaciji navijači su na društvenim mrežama počeli da traže alternativna rešenja.

Zanimljivo je da je najveći protivnik novih dresova je vezni igrač Kvins Park Rendžersa Džoi Barton koji na Tviteru napada Fudbalsku Asocijaciju zbog cene novih dresova i odnosa prema navijačima.Barton ističe da je to pljačka prosečnog navijača, jer nije normalno da neko za u suštini običnu belu majicu sa prišivenim grbom traži 90 funti.

Džoi Barton: Fudbaler KPR-a je najveći protivnik novih dresova
Džoi Barton: Fudbaler KPR-a je najveći protivnik novih dresova

"To je pljačka navijača. Kada će to prestati? Mislim da je fudbal ponovo dozvolio da mu komercijalizacija uništi dušu. Novi dres je bukvalno bela sportska majica sa prišivenim grbom Engleske. Njegova proizvodnja u fabric na Dalekom istoku košta dve funte", napisao je Barton na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track