EKSKLUZIVNI PAPARACO: Kurir uhvatio Mesija kako kopa nos!
Foto: Dado Djilas

Argentinac u neprijatnim pozama

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Kurir uhvatio Mesija kako kopa nos!

Brazil 2014 -
Šta to radiš - Najbolji igrač Argentine bio prilično nervozan pred meč s BiH

Prolaze ga žmarci od pomisli na Brazil.

Najbolji fudbaler sveta, zvezda argentinske reprezentacije Lionel Mesi svestan je važnosti Mundijala u Brazilu kao njegove najveće šanse da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje.Previše tenzijeKoliko je samo nervozan pred najvažnije takmičenje svoje dosadašnje karijere, Mesi je pokazao i na poslednjem treningu argentinske reprezentacije pred prvi meč na šampionatu, protiv Bosne i Hercegovine. Mesi nijednog trenutka nije imao mira na treningu, a foto-reporter Kurira uhvatio ga je nekoliko puta u situacijama na kakve od njega nismo navikli.

Smeta mu donji vešU prvih 15 minuta treninga, koliko je bio otvoren za reportere, Mesi je najpre pošteno iščačkao nos, a kad ga ni to nije smirilo, počeo je da imitira najboljeg svetskog tenisera Rafaela Nadala. Do početka ozbiljnijeg dela treninga stalno je vadio donji veš i šorc iz donjeg dela leđa, potpuno nesvestan da je na oku našeg foto-reportera, koji je i ovekovečio ove nesvakidašnje trenutke.

Roditelji bodrili centarfora BiHDŽEKO, LJUBI TE MAJKACentarfor reprezentacije BiH Edin Džeko imaće veliku podršku u Brazilu. Pored toga što će njega i saigrače iz nacionalnog tima pratiti oko 6.000 navijača BiH, Edina će s tribina u Brazilu bodriti i roditelji - majka Belma i otac Midhat. Bračni par Džeko je u društvu kćerke Merime gledao najpoznatijeg člana porodice i na poslednjem treningu čete Safeta Sušića pred debitantski meč na Mundijalu sa Argentinom. Čim je izašao na teren, Edin je dobio ovacije ostatka familije Džeko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track