SJAJNA ATMOSFERA: Bogdanović duguje Muti diskont pića!

„Orlovi“ stižu i da se zezaju

SJAJNA ATMOSFERA: Bogdanović duguje Muti diskont pića!

EP Košarka -
Udario na iskusnog lisca: Miroslav Nikolić dobio više od 500 opklada protiv Bogdana, koji ni juče nije uspeo da da koš preko njegovog bloka

Dug Bogdana Bogdanovića prema Miroslavu Nikoliću raste iz dana u dan. Posle jučerašnjeg treninga postao je još veći! Izgleda da će košarkaš sad morati da traži jači ugovor od onog milionskog u Fenerbahčeu kako bi isplatio lukavog trenera reprezentacije.Ovo je zapravo samo dokaz sjajne atmosfere u taboru „orlova“ u Berlinu. Jučerašnji slobodan dan u grupi B značio je da će četa Aleksandra Đorđevića posle dugo vremena imati priliku da odradi trening. A na treningu šala šalu stiže. U glavnim ulogama - Muta i Bogdan.

Aplauzi za novu akciju
Aplauzi za novu akciju

Već viđene sceneVeć hiljadu puta viđena, ali opet genijalno izvedena, opklada u režiji pomoćnog trenera reprezentacije. Bogdan šutira, Muta nudi opkladu i po pravilu dobija! Veliki košarkaški, ali i kockarski znalac taj Nikolić. Nedavno je Muta rekao da mu Bogdan duguje više od 500 pića na ime izgubljenih opklada, a posle jučerašnjeg dana taj broj je još veći. Trener je stao ispred Bogdanovića, koji je morao preko njegove ruke da pogodi koš. Nije uspeo i ponovo je izgubio piće.U prevodu, košarkaš Fenera ima opciju da lepo kupi Nikoliću diskont pića i time reguliše sve svoje „kockarske“ obaveze. Muta se kladio i sa Raduljicom i, naravno, pobedio. E za kraj, da ne bude da je iskusni stručnjak potpuni pobednik, videlo se kada je Muta uzeo loptu i pokušao da pogodi koš sa jedno sedam metara... Uspeo je samo da pogodi tablu!

Nasmejani završili trening
Nasmejani završili trening

Osmesi na krajuMajstor da „orlovima“ izmami osmehe na lica - Miroslav Nikolić.- Ovo je sve normalno - na kraju je začinio Muta!

Kako sad stvari stojeSA HRVATSKOM U ČETVRTFINALU?„Orlovi“ su stekli velike šanse da grupnu fazu završe na prvom mestu, što im donosi lakšeg rivala u osmini finala. Gruba B, u kojoj je Srbija, ukršta se s grupom A, a ukoliko ne dođe do nepredviđenih rezultata, četa Aleksandra Ðorđevića u četvrtfinalu će udariti na Hrvatsku. Naime, „kockastima“ se posle poraza od Grčke smeši druga pozicija, koja se ukršta s prvom pozicijom naše grupe.

Island današnji rival „orlova“ LUDI I PIJANIJedan od najjačih utisaka u dosadašnjoj fazi Evrobasketa ostavio je Island. Današnji naš rival (14.30, RTS) i dalje nije dostojan najboljih evropskih ekipa, ali fanatičnost s kojom oni igraju i to što ih navijači posle poraza pola sata pozivaju na bis... E, to je već nešto posebno.U Berlin je došlo oko 1.000 Islanđana, a kad su u nedelju izborili plasman na EP u fudbalu, kolektivno su se „odvalili“ od alkohola. Pevali su centralnim ulicama Berlina, a Nemci su to dočekali sa oduševljenjem i pridružili su im se u fešti.- Islanđani su vrlo ponosan narod. Imaju fenomenalnu podršku navijača i određeni kvalitet, nezgodan su rival - ne dozvoljava opuštanje selektor „orlova“ Aleksandar Ðorđević.

Sale širokih shvatanjaUZ „ORLOVE“ SUPRUGE I DEVOJKETo što učestvuju na Evrobasketu ne znači da moraju ostati izolovani od svojih najbližih. Selektor Aleksandar Ðorđević dozvolio je košarkašima Srbije da uz sebe u Berlinu imaju supruge i devojke. Sale nacionale je širokih shvatanja, a na ovaj korak se odlučio poučen iskustvom, da igrači ne bi bežali iz karantina da bi se videli sa lepšim polovinama. Tako se Nedovićeva supruga Mina Milutinović pohvalila da je stigla kod svog dragog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track