SAŠA ĐORĐEVIĆ: Momci, prebijte Fince!
Foto: Dado Đilas

Ajmo, ajde: Srbija danas (14.30, RTS1) u osmini finala

SAŠA ĐORĐEVIĆ: Momci, prebijte Fince!

EP Košarka -
Hrvatska zabranjena reč Selektor „orlova“ održao motivacioni govor pred start nokaut faze Evrobasketa na stadionu Lila

Počinje! Impresivan skor iz prve faze postao je prošlost, sadašnjost je da će svaki naredni meč Srbije biti sudbonosni. Prvi je danas (14.30, RTS 1) protiv Finske u okviru osmine finala Evrobasketa.Poslednji trening pred meč „orlovi“ su odradili u gradskoj dvorani u Lilu. Selektor Ðorđević okupio je momke na centru i izneo jasnu i glasnu poruku.- Razmišljamo samo o Finskoj! Prebijanje! Idemo da ih prebijemo! Prvo njih, sada njih. To je zadatak - poručio je Sale igračima, koji su to ispratili aplauzom.

Svi bi autogram... Teodosić
Svi bi autogram... Teodosić

Da su igrači savršeno razumeli zadatak, vidi se iz reči Ognjena Kuzimića, centra naše reprezentacije.- Samo razmišljamo o našoj igri. Ako igramo onako kako umemo, onda ne bi trebalo da bude problema bez obzira na to ko nam je rival - rekao je Kuzmić.

Fotka za uspomenu... Kalinić
Fotka za uspomenu... Kalinić

Finci su dosada prikazali solidnu igru, posebno protiv Francuske.- Videćemo ih danas na delu.

Pomama za divom... Raduljica
Pomama za divom... Raduljica

Mladi igrač izuzetno je zadovoljan radom s Raduljicom, kolegom po poziciji u timu.- Odlično funkcionišemo, dosta mi pomaže. On je više okrenut napadu, a ja pokušavam da „zatvorim“ odbranu. Za sada je sve to dobro.

Ispunjavao želje... Bogdanović
Ispunjavao želje... Bogdanović

Stadion u Lilu ima 27.000 mesta, sasvim je izvesno da će biti dosta praznih stolica danas, ali...- Očekujemo da ćemo, kao i u Berlinu, imati veliku podršku sa tribina. To nam dosta znači - zaključio je mladić iz Doboja.

Francuzi za mir na BalkanuSRBI IMAJU KARTU ZA MEČ HRVATSKEUkoliko želite da gledate meč Srbije i Finske na stadionu u Lilu, moraćete da kupite kartu i za meč Hrvatska - Češka! Malo čudno, ali tako je...Naime, organizatori su podelili program na dva dela. Prepodnevni, u kom se igraju pomenuta dva meča, i večernji, kada su na redu dva poslednja meča osmine finala. Ulaznice su kupuju po delu programa. Pošto Hrvati igraju u matine terminu od 12 časova, nije realno očekivati veliki broj naših navijača u dvorani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track