OGREBAO SREĆKU: Raduljici izmaklo pola miliona evra

Sjajni centar okušao sreću

OGREBAO SREĆKU: Raduljici izmaklo pola miliona evra

EP Košarka -
Zoran Erceg častio saigrača lozom koji umalo da donese dobitak

Srpski košarkaši jučerašnje slobodno prepodne proveli su u šetnji Lilom. Pošto se hotel u kojem su odseli nalazi daleko van grada, momci su autobusom došli do centra. A tamo su uživali.

Šetnja gradom... Miroslav Nikolić sa pulenima
Šetnja gradom... Miroslav Nikolić sa pulenima

Došlo je vreme za malo razonode. Igrači su se u grupicama razleteli po gradu, a najoriginalniji je bio Miroslav Raduljica, sjajni centar „orlova“. Na gradskom trgu uočio je prodavnicu sa „greb-greb“ srećkama, a bio je u društvu Ercega i Kuzmića. Trojica tornjeva! Zoran je ušao u prodavnicu i kupio loz za iskusnog centra. Popularni Miro počeo je da grebe srećku ne bi li postao bogatiji za 500.000 evra, koliko iznosi glavna premija. Greb, greb... Iii, zamalo! Da jedan broj beše malo veći na srećki, sada bismo pisali o milionima. Ovako ništa od pravog malog bogatstva za srpskog košarkaša.

Kiša rominja... Simonović
Kiša rominja... Simonović

Crvenkapice... Kalina i Bogdan
Crvenkapice... Kalina i Bogdan

Srećka nije donela dobitak, al‘ trojica naših igrača nisu previše marila za to. Njima bi najveći mogući dobitak bio osvajanje zlata na Evropskom prvenstvu. Menjali bi „orlovi“ i tih „tričavih“ 500.000 evra za najsjajniju medalju u Lilu. Avantura sa srećkom bila je završena, „tornjevi“ su potom nastavili šetnju gradom, a usput su potpisali brdo autograma i fotografisali se s fanovima. Francuzi obožavaju naše košarkaše! To se vidi na svakom koraku, prilaze im sa osmehom i ponosni su što mogu da ih ugoste u svom gradu. Još kad bi sve to bilo krunisano u nedelju na stadionu Pjer Moro, Lil bi svima ostao u večnom sećanju.

Poziranje... Francuzi obožavaju srpske košarkaše
Poziranje... Francuzi obožavaju srpske košarkaše

Veliki čovekKALINA POMOGAO SIROMAŠNOM MLADIĆUPotez vredan divljenja i poštovanja - kad su „orlovi“ izašli iz kafića u centru grada, Nikola Kalinić je prišao mladiću koji je sedeo na betonu s kučetom i prosio i dao mu novac! Nije Kalinić želeo da taj potez iko vidi, samo je u toku šetnje prišao i pružio novčanicu dečku, a potom nastavio svojim putem. Nikola, majstore, svaka čast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track