PEŠIĆ ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM U DVORANI: Bilo bi bolje da smo kvalifikacije igrali u PRAGU! U Srbiji nismo imali ovakvu podršku
Foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

reč selektora

PEŠIĆ ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM U DVORANI: Bilo bi bolje da smo kvalifikacije igrali u PRAGU! U Srbiji nismo imali ovakvu podršku

Eurobasket 2022 -

Svetislav Pešić bio je zadovoljan igrom, pobedom, ali i atmosferom na tribinama na meču protiv Holandije. Imao je i zanimljiv komentar.

- Najviše sam bio impresioniran našom publikom! Moram da kažem da možda trebalo da baš u Pragu igramo kvalifikacije. Ovakvu podršku nismo imali nijedno do sada, osim na meču protiv Grčke u Areni - rekao je Pešić i dodao:

- Odnos prema igri mi se najviše dopao. Želja da se odigra onako kako smo pripremali utakmicu to je nešto što je važno za mene i ekipu.

Svetislav Pešić
foto: Starsport

Ovrnuo se Pešić i meč protiv Češke (subota, 17.30):

- Svaki meč će biti kao ovaj večeras, gde će protivnik biti dodatno motivisan i bez pritiska. Mi smo favoriti u ovoj grupi, a oni će tražiti svoju šansu kroz motivaciju, pomoć publike... Moramo da odigramo na ovom nivou kao što smo bili večeras - poručio je selektor Srbije.

Specijalni izveštači iz Praga: Dejan Ignjatović i Nemanja Nikolić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track