PRVA FOTKA NEDOVIĆA POSLE BOLNE POVREDE: Nemanja sa suprugom i kapitenom u šetnji! Tužan izraz njegovog lica SVE GOVORI!
Foto: Nemanja Nikolić

evrobasket

PRVA FOTKA NEDOVIĆA POSLE BOLNE POVREDE: Nemanja sa suprugom i kapitenom u šetnji! Tužan izraz njegovog lica SVE GOVORI!

Eurobasket 2022 -

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović doživeo je povredu lista na utakmici sa Izraelom i selektor Svetislav Pešić neće moći da računa na njega do kraja Evrobasketa.

Iako više neće igrati, Nemanja je ostao sa ekipom u Pragu i slobodan dan iskoristio je da prošeta sa saigračima i suprugom i tako bar malo razbistri misli nakon izuzetno bolnog saznanja da je prvenstvo za njega završeno.

Očekivano, na Nemanjinom licu jasno se vidi koliko ga je ovo potreslo. Košarkaš šetao sa steznikom na nozi, vidno neraspoložen, a društvo su mu pravili supruga Mina i kapiten Vladimir Lučić.

Vladimir Lučić, Nemanja Nedović
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Nedović je u prvom poluvremenu dobio udarac, nakon čega je sa bolnom grimasom napustio teren i veše se nije vraćao u igru. Ispostavilo se da je doživeo rupturu lista i da ga čeka duži oporavak.

Specijalni izveštači iz Praga: Dejan Ignjatović i Nemanja Nikolić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track