VEROVALI ILI NE! TRI NEDELJNE UTAKMICE EVROBASKETA ZAVRŠENE ISTIM REZULTATOM: Da li možete da poverujete da se ovo dogodilo?
Foto: EPA/Martin Divisek, Printscreen

PRAVO ČUDO

VEROVALI ILI NE! TRI NEDELJNE UTAKMICE EVROBASKETA ZAVRŠENE ISTIM REZULTATOM: Da li možete da poverujete da se ovo dogodilo?

Eurobasket 2022 -

Verovali ili ne! Prve tri utakmice osmine finala na Evrobasketu, koje su odigrane u nedelju u Berlinu završene su identičnim rezultatom - 94:86.

isti rezultati
foto: Printscreen

Naime, tim rezultatom je prvo Poljska pobedila Ukrajinu, zatim Finska Hrvatsku i na našu veliku žalost naposletku i Italija Srbiju, čime je zaokružen ovaj neverovatan niz!

Mogućnost da se tri košarkaške utakmice zaredom u istom danu, i to na Evropskom prvenstvu, završe sa identičnim rezultatima može da se meri samo u promilima. Ali, eto i to se dogodilo u glavnom gradu Nemačke!

Malo je nedostajalo i da se četvrti, i poslednji meč osmine finala, završi istim rezultatom kao i prethodna tri, s obirom da je pobednička ekipa - Grčka, postigla isti broj poena kao i ostale tri (94), ali da na kraju baš svi rezultati ne budu gotovo preslikani pobrinula se selekcija Češke, koja je kao poraženi tim dala dva poena više (88) od svih ostalih koji su u nedelju eliminisani u Berlinu.

Nažalost jedan od aktera tih utakmica je bila i Srbija, koja se propisno obrukala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track