SPRDNJA: Mirišite kao Levova muda
Foto: Profimedia

Svi se šale na račun Joakima

SPRDNJA: Mirišite kao Levova muda

Francuska 2016 -

Selektor Nemačke, koji je zavlačio ruku u gaće pa je posle mirisao, na internetu „dobio“ čak dva parfema sa mirisnom notom sadržaja njegovog donjeg veša

Nakon prve, instinktivne reakcije sveta na odvratnu naviku selektora Nemačke Joakima Leva, internetom je počelo da se širi i prozivanje šefa struke „pancera“.Nakon što je pročačkao po gaćama (spreda i pozadi), Lev je omirisao svoje prste, pa se odmah našao u centru pažnje. I umesto da se priča o trijumfu njegovih izabranika, glavna tema je potencijalna opasnost za učesnike Evropskog prvenstva.

Za koje ste pakovanje... Parfem Joakima Leva uskoro u parfimerijama
Za koje ste pakovanje... Parfem Joakima Leva uskoro u parfimerijama

Probuđena je kreativnost među zaljubljenicima u fudbal, „napravljen“ je i novi parfem, a pojavili su se i brojni dušebrižnici koji brinu za zdravstveno stanje nemačkih reprezentativaca i sudijskih timova koji vode utakmice Nemačke. Odatle i predlozi da svi igrači „pancera“ i delioci pravde nose higijenske rukavice jer će veoma verovatno u nekom trenutku morati da se pozdrave sa selektorom Levom. A prema njima, zaraza je neminovna.

Budući da nije poznato hoće li srpski arbitri biti te sreće da sude Nemcima, možda ne bi bilo loše da Milorad Mažić i njegovi asistenti već sada počnu da razmišljaju o eventualnim posledicama rukovanja s Levom, odnosno načinima da izbegnu fizički kontakt sa njim, pošto je pitanje da li će higijenske rukavice biti od neke velike pomoći jer kad Lev ovakve gadosti izvodi pred milionskim auditorijumom, teško je zamisliti šta radi kada se osami i priprema za utakmicu.

Prešlo mu u naviku... Izgleda da ga je baš briga što se svet zgražava
Prešlo mu u naviku... Izgleda da ga je baš briga što se svet zgražava

Savez ulaže protest UEFANEMCI: ZAŠTO STE GA SNIMALI?Fudbalski savez Nemačke (DFB) smatra da je cela priča u vezi sa Levom namerno servirana, pa su tamošnji mediji puni pitanja zbog čega se podmeće njihovom selektoru.Svi su složni u oceni da iako je Lev igrao „džepni bilijar“, to nije smelo da bude pušteno u prenos, a u DFB su sigurni da se ništa nije desilo slučajno. Podsećaju i da postoji mogućnost da se svaki neprimeren snimak izbegne da je reditelj to uradio svesno.

Pa on nije normalanI NA TRENINGU SE ČEŠAO PO DUPETU!Još nije splasnuo šok posle groznih scena koje je Jokaim Lev radio na klupi, a već se pojavio novi snimak kako iste grozote ponavlja i na treningu reprezentacije u ponedeljak uveče! To samo znači da selektor ima ozbiljan problem ili da uopšte ne haje za mišljenje drugih.Čak i reprezentativac Lukas Podolski ima razumevanje za svog šefa.- Pa skoro svi to rade, sigurno bar 80 odsto muškaraca. I ja ponekad češem jaja. To je sve normalno i ne vidim gde je problem - uz veliki osmeh je rekao Podolski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track