UŽIVO SPORTSKI PREGLED: Remi Ekvadora i Engleske uz tuču  Valensije i Sterlinga

Najnovije informacije iz sveta sporta

UŽIVO SPORTSKI PREGLED: Remi Ekvadora i Engleske uz tuču Valensije i Sterlinga

Fudbal -
Buran meč završen rezultatom 2:2

BEOGRAD - Najnovije informacije i zanimljivosti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:30 - Italija ne može da pobedi Luksemburg

Fudbalska reprezentacija Italije nije uspela pobediti Luksemburg. Završilo je 1:1 iako su Italijani vodili od devetog minuta golom Markizija. Gol za iznenađujući remi postigao je Čanot pet minuta pre kraja utakmice.23:00 - Remi Ekvadora i Engleske uz tuču Valensije i SterlingaNajuzbudljiviju utakmicu u sklopu priprema za Mundijal odigrali su Ekvador i Engleska (2:2). Golom Valensije u osmom minutu poveli su Ekvadorci, a 20 minuta kasnije izjednačio je Runi Lambert je početkom drugog dela doneo prednost Englezima, a konačan rezultat postavio je Arojo u 70. minutu, dva minuta nakon ulaska u igru. Dodajmo da su obe reprezentacije utakmicu završile sa po deset igrača jer su pocrveneli Valensija i Sterling nakon međusobne tuče

http://www.youtube.com/watch?v=LRDX3Qbxbso
http://www.youtube.com/watch?v=EbJoqdJXEyU

22:45 - Holanđani nadigrali Vels

Holandija je došla do sigurne pobede protiv fudbalske reprezentacije Velsa – 2:0 (1:0) golovima Robena u 32. minutu i Džermejna Lensa u 76. minutu.

22:10 - Panatinaikos šampion Grčke Panatinaikos pobedio Olimpijakos 82:71 u majstorici i tako odbranio košarkašku duplu krunu u Grčkoj.

22:00 - Partizan na Radnički, Zvezda - Mega u plej ofu

U utakmicama posledenjeg kola Košarkaške Superlige Partizan je savladao Mega Vizuru (92:82), Zvezda je lako izašla na kraj sa Metalcem (90:53), Radnički je posle mnogo problema slavio u Čačku protiv domaćeg Borca - 83:81, dok je FMP bio bolji od Crnokose 76:61.

Konačna tabela: Partizan 13-1, Crvena zvezda 11-3, Mega Vizura 9-5, Radnički 8-6, FMP 5-9, Metalac 4-10, Borac i Crnokosa 3-11.U polufinalu plej-ofa sastaju se Partizan - Radnički i Crvena zvezda - Mega Vizura.Igra se do dve pobede, prvi mečevi su 7. i 8. juna, a revanši 10. i 11. juna.Eventualne majstorice predviđene su za 13, odnosno 14. jun.

21:40 - Vojvodina treći put prvak Srbije u rukometu

Rukometaši Vojvodine osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su u Novom Sadu u utakmici 10. kola plej-ofa pobedili Crvenu zvezdu sa 33:30 (18:15). Ekipa Vojvodine tako je treći put, a drugi put uzastopno u klupskoj istoriji osvojila prvenstvo Srbije. U ekipi Vojvodine istakao se Strahinja Stanković sa 10 golova, dok je devet postigao Uroš Elezović. Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Vojislav Brajović sa devet golova, a dva manje postigao je Mladen Šotić. Zvezda je takmičenje u nacionalnom prvenstvu završila na četvrtom mestu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

19:22 - Rad i Metalac nastavljaju u četvrtak

Prekinuti meč baraža za popunu fudbalske Superlige, između Rada i Metalca definitivno će biti nastavljen u četvrtak, pošto posle prekida izazvanog ubacivanjem suzavca na teren, neki fudbaleri tima iz Gornjeg Milanovca nisu mogli da izađu na teren.

18:20 - Zimonjić i Gergeš u finalu mešovitih dublova

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Nemica Julija Gergeš plasirali su se u finale u konkurenciji mešovitih dublova na gren slem turniru na Rolan Garosu.

Zimonjić i Gergeš savladali su u polufinalu američko-mađarski par Erik Butorac/Timea Baboš sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:2, a u borbi za trofej čekaju pobednike meča u kojem Brazilac Bruno Soareš i Jaroslava Švedova iz Kazahstana igraju protiv Holanđanina Žana-Žilijena Rojera i Nemice Ane-Lene Grenefeld.

17:25 - Dijego Kosta prošao medicinski pregled, potpisuje za Čelsi Engleski mediji javljaju da je napadač Španije Dijego Kosta prošao medicinski pregled i da će uskoro potpisati ugovor sa Čelsijem.16:50 - Vanić novi trener Donjeg SremaNekadašnji prvotimac Crvene zvezde i Vojvodine Nenad Vanić novi je šef struke Donjeg Srema, saopštio je klub iz Pećinaca.

16:12 - Vilja se posle Brazila povlači iz reprezentacijeDoskorašnjii napadač Atletiko Madrida i reprezentacije Španije David Vilja odlučio je da se povuče iz nacionalnog tima posle Svetskog prvenstva u Brazilu.

15:38 - Basta na korak od LacijaReprezentativac Srbije i fudbaler Udinezea Dušan Basta nalazi se blizu prelaska u Lacio, prenosi danas Skaj Italija. Kako se navodi, Lacio i Udineze su dogovorili transfer koji iznosi sedam miliona evra i preostalo je samo da Basta utanači uslove prelaska u rimski klub. Basta je ove sezone u Seriji A odigrao 30 utakmica i postigao tri gola, a član kluba je od 2008. godine. 13:12 - Atletiko angažovao golmana Migela MojuŠpanski fudbalski šampion Atletiko Madrid saopštio je danas da je angažovao dosadašnjeg golmana Hetafea Migela Moju na period od tri godine. Dolazak Moje u madridski klub mogao bi da znači odlazak Belgijanca Tiboa Kurtoa, koji brani za Atletiko poslednje tri sezone na pozajmici iz Čelsija. 12:55 - Čarlton: Engleska ne može da osvoji Svetsko prvenstvo Legendarni engleski fudbaler Bobi Čarlton ocenio je danas da reprezentacija Engleske neće osvojiti Svetsko prvenstvo u Brazilu, pošto u svom timu nema "svetski talentovane" igrače. "Jedina stvar koja me brine jeste nedostatak svetski talentovanih igrača u timu, što je pre četiri godine rekao (bivši selektor Engleske) Fabio Kapelo. Zadovoljan sam pojedinim mladim igračima, ali iskreno, ne mislim da će Engleska da osvoji Svetsko prvenstvo", rekao je Čarlton.12:43 - Novi uspeh Jorovićeve na Rolan GarosuMlada srpska teniserka Ivana Jorović plasirala se danas u četvrtfinale Rolan Garosa u juniorskoj konkurenciji, pošto je u osmini finala pobedila Francuskinju Fionu Fero sa 6:4, 6:2. Jorovićeva će u borbi za polufinale igarti protiv bolje iz duela Kristina Šmidlova (Slovačka) - Natalija Viklijanceva (Rusija).

12:21 - Akcija "Sportom protiv nasilja"

12:00 - Trening reprezentacije Srbije u Sao Paolu

11:45 - Mitrović: Kakav strah, koja trema?

11:35 - Gudelj: Niko kao Brazil

11:20 - Orlovi stigli u Brazil

11:00 - Lampard: Odluka o novom klubu posle SPEngleski fudbalski reprezentativac Frenk Lampard izjavio je da će po odlasku iz Čelsija najverovatnije preći u jedan od američkih klubova iz Mejdžor lige, ali da će konačnu odluku doneti po završetku Svetskog prvenstva u Brazilu. "Američki klub je opcija. Tražim i neke druge stvari, ali želim da nastavim da igram", rekao je Lampard.

10:12 - Brazil napunio mrežu Paname u kontrolnom meču pred SPFudbalska reprezentacija Brazila savladala je večeras u prijateljskoj utakmici u Gojaniji selekciju Paname sa 4:0, u pretposlednjoj proveri pred start šampionata sveta, čiji je domaćin. Golove su postigli Nejmar u 27, Alveš u 40, Hulk u 46. i Vilijan u 73. minutu.

09:45 - Bosna slavila protiv MeksikaU prijateljskoj fudbalskoj utakmici, odigranoj u okviru priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo, reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je jutros u Čikagu Meksiko sa 1:0 (1:0). Strelac jedinog gola bio je Izet Hajrović u 41. minutu.

08:45 - Vesti koje su obeležile ponedeljak, 02. jun možete pogledati OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track