POKAZALI KAKO SE IGRA SA PANAMOM: Brazilci četvorkom najavili meč sa Srbijom

Pripreme

POKAZALI KAKO SE IGRA SA PANAMOM: Brazilci četvorkom najavili meč sa Srbijom

Brazil 2014 -
Izabranici selektora Skolarija su ekipi sa kojom je naš državni tim igrao samo 1:1 dali četir gola i slavili sa 4:0

Fudbaleri Brazila sa savladali su selekciju Paname sa 4:0 golovima Nejmara, Danija Alveša, Hulka i Vilijana, a sa istim rivalom je reprezentacija Srbije nedavno odigrala samo 1:1.

Selektor Felipe Skolari je protiv Paname izveo sastav: Žulio Sezar, Dani Alveš (od 46. Maikon), Dante, David Luiz (Enrike), Marselo (od 46. Maksvel), Luiz Gustavo, Ramireš (od 46. Ernaneš), Oskar (od 63. Vilijan), Hulk, Nejmar, Fred (od 61. Žo).

Brazilci nisu blistali u prvom poluvremenu, ali se iskoristili skoro sve šanse predvođeni izuzetno raspoloženim Nejmarom. Upravo je as Barselone i glavna uzdanica Felipe Skolarija fantastično prebacio živi zid u 27. minutu i neodbranjivo pogodio gornji levi ugao za 1:0.

Prednost Brazila na stadionu u Gojasu, gotovo bez prave prilike, udvostručio je Dani Alveš lepom dijagonalom sa desne strane pred sam odlazak na predah. Tačku na trijumf stavio rezervista Vilijan - akciju u 73. minutu započeo je Nejmar, Maksvel je sa leve strane pronašao igrača Čelsija a on put do mreže Paname za 4:0.

http://www.youtube.com/watch?v=m0B8XgsVvQc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track