USPELA GENERALKA: Zvezda sa starim snagama dobila BSK na Marakani

Pripreme

USPELA GENERALKA: Zvezda sa starim snagama dobila BSK na Marakani

Fudbal -
Dvostruki strelac za domaći tim bio je Nejc Pečnik, u 5. i 40. minutu, a pogodio je i Đorđe Rakić u 33. Samo minut ranije Mihailo Dobrašinović je na kratko doneo izjednačenje gostima

Crvena zvezda i BSK Borča pred zatvorenim tribinama "Marakane" odigrali su prijateljsku utakmicu, koja bi treneru fudbalera srpskog šampiona Nenadu Lalatoviću trebalo da posluži kao generalna provera pred start prvenstva naredne subote.

Vodeći se činjenicom da crveno-beli imaju finansijske probleme i da još nisu regulisari sve obaveze koje je potrebno da ispune da bi mogli da registruju nove igrače, Lalatović je za ovu utakmicu odabrao samo igrače koji su i prošle sezone nosili crveno-beli dres.

Dvostruki strelac za domaći tim bio je Nejc Pečnik, u 5. i 40. minutu, a pogodio je i Đorđe Rakić u 33. Samo minut ranije Mihailo Dobrašinović je na kratko doneo izjednačenje gostima.

U drugom poluvremenu uzbuđenja su izostala, ali po prikazanoj igri igrača koji će u narednoj sezoni činiti "kostur" Zvezdinog tima, trener Nenad Lalatović može da bude zadovoljan.

Tok utakmice

90+ 3. minut - Kraj meča

68. minut - Nema većih uzbuđenja pred golom

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

Drugo poluvreme

40. minut - GOLLLLLLLLLL 3:1 - Ponovo je strelac Pečnik. Visokim presingom na polovini rivala crveno-beli su oduzeli loptu, a sjajni Slovenac šutem sa ivice šesnaesterca u dalji ugao pogodio za 3:1. Golman BSK-a Kovačević nije se ni pomerio...

33. minut - GOOOOOOOOOOL 2:1 - Rakić je uspeo da vrati prednost na stranu domaćina! Bila je to solo akcija napadača Zvezde i rutinska završnica. Bilo je malo nedoumica jer je pomoćni sudija Banović pokazao ofsajd, u kome se navodno nalazio Pečnik, ali njegovu signalizaciju nije prihvatio glavni arbitar Jovan Šegrt.

32 minut - GOOOOOOOOOOOL 1:1 - Odlična kontra gostiju, lepa asistencija Ahmetovića i Dobrašinović pogađa mrežu golmana Rajkovića! U toku je bio 32. minut.

5. minut - Crvena zvezda od 5. minuta vodi protiv BSK Borče! Petković je odigrao u prazan prostor, ofsajd zamka Borčanaca nije uspela i Rakić i Pečnik su izašli sami pred golmana. Napadač crveno-belih nesebično je poslužio Slovenca, a ovaj lako sproveo loptu u mrežu...

1. minut - Počela je utakmicaa

Sastav zvezde: Rajković – Petković, Pavićević Lazić, Mijailović – Kovačević, Milijaš – Lazović, Savićević, Pečnik – Rakić. Na klupi su: Manojlović, Ristić, Gogić, Jovanović, Stojanović, Grujić, Jović, Jokić i Onjilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track