NAVIJAČKI BOJKOT: Bugari za meč sa Maltom prodali samo 25 karata

Niko neće na stadion

NAVIJAČKI BOJKOT: Bugari za meč sa Maltom prodali samo 25 karata

Fudbal -
Postoji pretnja da će oboriti dosadašnji negativan rekord što se tiče broja gledalaca na utakmicama nacionalnog tima. U oktobru 2009. godine protiv Jermenije (6:2) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo prisustvovalo je svega 350 ljudi

Fudbalska reprezentacija Bugarske u nedelju u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj dočekuje Maltu, a mediji u toj zemlji prenose da je za meč na stadionu Vasil Levski prodato samo 25 karata. Oni se ipak nadaju da će se do nedelje taj broj uvećati. U suprotnom postoji pretnja da će oboriti dosadašnji negativan rekord što se tiče broja gledalaca na utakmicama nacionalnog tima. U oktobru 2009. godine protiv Jermenije (6:2) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo prisustvovalo je svega 350 ljudi.

Nešto slično priredili su i Srbi svom nacionalnom timu. Na Marakani 2007. godine u okviru kvalifikacija za EP došlo je svega 3.000 ljudi, od toga 2.500 je bilo Poljaka, tako da je izgledalo kao da igraju na svom terenu, a rezultat je glasio 2:2.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track