Milošević: Karadžić ima apsolutnu podršku

Procena

Milošević: Karadžić ima apsolutnu podršku

Fudbal -
Prema njegovim rečima, FSS je pod vođstvom Karadžića uradio mnogo po pitanju infrastrukture u Srbiji, pomogao mnogim klubovima, kao nijedan prethodni predsednik u istoriji srpskog ili jugoslovenskog fudbala.

Direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević rekao je da aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ima apsolutnu podršku fudbalske Srbije."Karadžić ima apsolutnu većinu u odnosu na svoje rivale u ovom momentu, pre svega zahvaljujući dobroj organizaciji i rezultatima FSS poslednjih godina", izjavio je Milošević u Jagodini, gde je bio gost na tradicionalnoj manifestaciji "Plavo veče".Prema MIloševićevim rečima, FSS je pod vođstvom Karadžića uradio mnogo po pitanju infrastrukture u Srbiji, pomogao mnogim klubovima, kao nijedan prethodni predsednik u istoriji srpskog ili jugoslovenskog fudbala."Mnogo dobrih stvari je odrađeno, međutim, sve se to stavlja pod tepih i pričaju se samo neke negativne stvari i prosto ne mogu da se složim sa tim. Sistem fudbala u Srbiji je ogramon, održavati ga na ovaj način je teško, a FSS to radi dobro, u zaista izuzetno teškim uslovim, s obzirom na to da imamo velike prepreke sa svih strana, uključhujući i neke državne elemente. Teško je pod takvim pritiskom ostvarivati ovakve rezultate i usput pomagati klubovima", istakao je MIlošević.On tvrdi da sve ovo govori, ne da bi branio bilo koga, nego što su to činjenice."Ne, ne govorim ovo da bih branio nekoga, pričam o stvarima koje su činjenice, koje nisu samo moje mišljenje. Kod nas se ljudi često bave sporednim stvarima, a ne šuštinom, zaključio je Milošević.

Karadžić je na nedavnoj Skupštini FSS dobio podršku, a promenama statuta, obezbedio je sebi još najmanje godinu dana na predsedničkoj funkciji. Inicijativu za njegovu smenu inicirala je Crvena zvezda predvođena Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track