(VIDEO) GOL SEZONE U PREMIJER LIGI: Fudbaler KPR majstorijom sa 40 metara oduševio svet!
Foto: Reuters

Mat Filips je bio jedina svetla tačka u svom timu

(VIDEO) GOL SEZONE U PREMIJER LIGI: Fudbaler KPR majstorijom sa 40 metara oduševio svet!

Fudbal -
Filips je postigao predivan gol u 83. minutu, ali to je bila jedina svetla tačka Kvins Park Rendžersa koji je izgubio u gostima od Kristal Palasa sa 3:1.

LONDON - Fudbaler Kvins Park Rendžersa Mat Filips postigao je predivan gol na meču protiv Kristal Palasa u 29. kolu Premijer lige.Filips je postigao predivan gol u 83. minutu, ali to je bila jedina svetla tačka Kvins Park Rendžersa koji je izgubio u gostima od Kristal Palasa sa 3:1.Pobeda domaćeg tima nije se dovodila u pitanje, pošto su domaći u prvom poluvremenu poveli s 3:0. Golove za Kristal Palas postigli su Vilfred Zaha u 21, Džejms Mekartur u 40. i Džoel Vord u 42. minutu.Kristal Palas je 12 sa 33 boda, dok je Kvin Park Rendžers 18 sa 22.

Arsenal je na svom terenu pobedio Vest Hem 3:0 golovima Žirua, Remzija i Flaminija. Aston Vila je u gostima nadigrala Sanderlend 4:0. U listu strelaca upisali su se Benteke u 16. i 44. i Agbonlahor u 18. i 37. minutu. VBA je na svom terenu pobedio Stouk 1:0 golom Brauna. U meču Lester - Hal nije bilo golova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track