(VIDEO) BUGARSKI MANEKEN TVRDI: Spavao sam s Božinovim, napadač Partizana je nevaljao u krevetu
Foto: Partizan.rs, Ps

Valeri u središtu gej skandala

(VIDEO) BUGARSKI MANEKEN TVRDI: Spavao sam s Božinovim, napadač Partizana je nevaljao u krevetu

Fudbal -
Kristijan Stojkov, prilikom ulaska u rijaliti šou, šokirao javnost tvrdnjom da je imao seks sa poznatim fudbalerom

SOFIJA - Kristijan Stojkov, 21-godišnji maneken iz Bugarske, tvrdi da je spavao sa napadačem Partizana Valerijem Božinovim, što je fudbaler demantovao.

Kontroverzni Stojkov je u ponedeljak ušao u čuveni rijaliti šou "Veliki brat" u Bugarskoj i na samom predstavljanju šokirao javnost.

On je otkrio da je gej, da obožava seks i da je spavao sa mnogim poznatim ličnostima, među kojima je bugarski napadač - Valeri Božinov!

"On je prilično nevaljao u krevetu i traži mušku naklonost", rekao je Stojkov.

Podsetimo, bugarski mediji su ranije spekulisali da je Božinov imao gej-aferu sa čuvenim transvestitom Azisom. Iako sjajni napadač iza sebe ima dva braka sa po mnogima najlepšim Bugarkama, pevačicom Alisijom i Plejboj zečicom Nikoletom Lozanovom, tamošnji mediji su tvrdili da su te veze bile samo paravan za ljubavne odnose sa muškarcima.

Bozinov i Azis Foto: hotnews.bg
Bozinov i Azis Foto: hotnews.bg

Sada se Božinov ponovo oglasio. Demantovao je da je homoseksualac i da je imao bilo kakve veze sa Stojkovim. Učinio je to neposredno pred meč Partizana sa BATE Borisovim u utorak.

"Zgađen sam tom pričom. Ja sam pred jednom od najvažnijih utakmica u karijeri i koncentrisan sam na igru, a sada sam prisiljen da se bavim tim glupostima. Ovo je nečuveno! Ja sam hrišćanin i nisam gej", kategoričan je bio 29-godišnji fudbaler i dodao:

"Te klevete su namerno iznete. Kako ga nije sramota, ja sam otac dvoje dece".

Božinov planira da "presavije tabak"."Razgovarao sam sa svojim advokatom. Zahtevam javno izvinjenje. U svakom slučaju, verovatno ću podneti tužbu i tražiti odštetu od 100 do 200 hiljada leva (50-100 hiljada evra) koje ću dati u dobrotvorne svrhe".

Nekadašnji igrač Fiorentine, Juventusa, Mančester sitija i mnogih drugih klubova je na kraju zaključio:"Reći nekome da je gej nije uvreda, ali direktno šteti mojoj karijeri. Nemam ništa protiv homoseksualaca, družim se sa Azisom. Veoma sam razočaran medijima u Bugarskoj. Igrao sam po celom svetu, ali tako nešto nisam doživeo".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track